Smešne slike
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Smešne slike
Bio sam ubeđen da je nešto namešteno dok nisam naleteo na ovo:
http://autoforum.com.br/index.php?showtopic=184925

Mrzi me sad da čitam sve, ali svejedno ne mogu da verujem da se ovo desilo... Čudno mi je i da Jetta nema nezavisno oslanjanje? Ovo jeste za brazilsko tržište, ali svejedno...
http://autoforum.com.br/index.php?showtopic=184925

Mrzi me sad da čitam sve, ali svejedno ne mogu da verujem da se ovo desilo... Čudno mi je i da Jetta nema nezavisno oslanjanje? Ovo jeste za brazilsko tržište, ali svejedno...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kao kombi. I meni je cudno da nema nezavisno oslanjanje, kod mene na oktaviji jeste nezavisno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nikako da ukapiram kako ga iscupa ovako, a nigde okolo tragova ostecenja. Nemoguce da se u voznji samo odvoji ceo zadnji most od auta. 
Имам једно потпитање...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Oktavije sa motorima do 110ks neće imati multilink pozadi.Dusan napisao:Kao kombi. I meni je cudno da nema nezavisno oslanjanje, kod mene na oktaviji jeste nezavisno.
Klasične kočije.Uroš S. napisao:Oktavije sa motorima do 110ks neće imati multilink pozadi.Dusan napisao:Kao kombi. I meni je cudno da nema nezavisno oslanjanje, kod mene na oktaviji jeste nezavisno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kung fu pandaDay Walker napisao:![]()