Poslato telepatski

Prevelika je razlika, nema sanse da sam vas pomesaoXepoj87 napisao:Pomesao si nas, ja izmisljam price. Njegova, sa srkanjem kafe svako jutro u parfimeriji deluje skroz legitimno.
Tapatok za Vindovz

Nisu me cimali,nisam platio carinu jer nije preslo 50e a ni pdv,platio sam 300 din posti za ne znam sta a vrednost paketa 43e.Vladapetr napisao:Ti si porucivao da ti stigne na adresu u Srbiji? Jesu li te cimali sa carine, naplacivali pdv itd... Ja sam ovaj put isao na Austriju, volim kad god mogu tako da zavrsim - manja je glavobolja.
Poslato telepatski
 Od postojanih parfema imam Versace Dreamer i CK Obsession, ali nikako da pridju One million-u, ja ne znam da li su ga omadjijali ili sta. Inace moj omiljeni je Dior Eau Sauvage, mislim da ne moze nikada da mi dosadi, samo sto nije postojan ni blizu koliko bih hteo.
 Od postojanih parfema imam Versace Dreamer i CK Obsession, ali nikako da pridju One million-u, ja ne znam da li su ga omadjijali ili sta. Inace moj omiljeni je Dior Eau Sauvage, mislim da ne moze nikada da mi dosadi, samo sto nije postojan ni blizu koliko bih hteo. 
Ovo tebi slatko? Mirise na rum/viski, probao sam ga pre par dana, svidja se i meni.stefanan napisao:Opasan, dali mi tester danas mirise mi cela soba. Verovatno sledeci za kupovinu. Tezak,jak,sladak
 i naravno odvali neku sumanutu carinu.
 i naravno odvali neku sumanutu carinu. mada bi mi za ova 4 ovde verovatno odrali kožu sa leđa.
 mada bi mi za ova 4 ovde verovatno odrali kožu sa leđa.