Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Grčka
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Grčka
dobar im je i brancin al pitao čovek za restoran, roštilj... mislim da je 12 ili 15e porcija LavrakiKondo napisao: 27 Jul 2022, 16:28 Odeš u Grčku pa na picu, šta hvali
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Grci generalno ne znaju da prave pastu i roštilj, preporučio sam mu proveren obrok
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ima oo grčkoj vrhunskih pasti, ostrva recimo gde su bili italijani. Previše se generalizuje. Ja tamo najviše volim njihovu kuhinju, a ribu više ne jedem, sem ja kad je spremam. Orada im je odlična, sveža.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja se danima privikavam na nasu kuhinju svaki put. Meni se jako svidja kako grci spremaju hranu. Juce sam jeo penne sa lososom u restoranu (despotis) i bilo je top. I svinjetine sam uzeo posle, isto bila odlicna. O salatama da ne govorim…
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jaretina.nidza napisao:Otkud ne znaju roštilj? Glavni specijalitet im je suvlaki i jagnjetina sa roštilja.
Ne znaju ribu da spreme.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Ja se odlično priviknem kad mi drugi spremaju, nisam probirljivshandu90 napisao:Ja se danima privikavam na nasu kuhinju svaki put. Meni se jako svidja kako grci spremaju hranu. Juce sam jeo penne sa lososom u restoranu (despotis) i bilo je top. I svinjetine sam uzeo posle, isto bila odlicna. O salatama da ne govorim…
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
tako je, kad kažem meso mislio sam na ovo "naše" meso. Ko da ga mešaju sa mlevenom ribomUroš S. napisao: 27 Jul 2022, 19:53Jaretina.nidza napisao:Otkud ne znaju roštilj? Glavni specijalitet im je suvlaki i jagnjetina sa roštilja.
Ne znaju ribu da spreme.
ćevapi, pljeskavice itd...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A to je krš živi. Ribu ja bolje spremam gajbi u proseku. Ali zato jarence malo na Samotraki... Kašikom ga jedeš bez hleba, ostanu samo suve kosti, nema šta da se baci. I u Larisi sam jeo sjajnu jaretinu. Na Lefkadi nisam probao ali tamo me oduševio kokorici specijalitet.