Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Materaci je pajsercina, ali sta god da mu je rekao reakcija Zidana je na nivou Gurovica 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Da smo konstantno ovak'i ...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovo je prvi mec koji gledam na ovom turniru. Slusam pre meca komentatore kako ce biti neizvesno, protivnik je brz, Porto Riko ima te i te igrace i sl. Ja reko bice neizvesno, a ono 30 razlike u prvoj cetvrtini.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jasno je bilo da bi sve osim Ria bio neuspeh, u skladu sa protivnicima. Zreb kao da je bio dirigovan, iz KSSa.
Ceska je trebala biti koliko-toliko nezgodan protivnik.
Ja sam "strahovao" samo od Letonije, ukoliko im naidje suterski dan, mada je i tada pitanje kako bi prosli. Eto, nismo ni igrali sa njima...
Kada se dodaju Bjelica, Marjanovic i Macvan, kao i u treningu Zagorac i Guduric, bice interesantno videti ko ce ici u Rio.
Verovatno ce zavisiti i od toga u koju cemo grupu tamo upasti, voljom zreba, pa ce se tome malo i tim prilagodjavati.
Ceska je trebala biti koliko-toliko nezgodan protivnik.
Ja sam "strahovao" samo od Letonije, ukoliko im naidje suterski dan, mada je i tada pitanje kako bi prosli. Eto, nismo ni igrali sa njima...
Kada se dodaju Bjelica, Marjanovic i Macvan, kao i u treningu Zagorac i Guduric, bice interesantno videti ko ce ici u Rio.
Verovatno ce zavisiti i od toga u koju cemo grupu tamo upasti, voljom zreba, pa ce se tome malo i tim prilagodjavati.
Amerika, Venecuela, Kina, Australija, Srbija i pobednik Italija/Hrvatsk
Ja recima ne mogu da opisem koliko sam srecan sto cemo igrati na Riu
Meni je ta kosarkaska reprezentacija donela toliko radosti,a jos sam se zalomio u istom trenutku u hotelu sa njima na Kopaoniku 2014. , vidi se da su normalni momci.
Meni je ta kosarkaska reprezentacija donela toliko radosti,a jos sam se zalomio u istom trenutku u hotelu sa njima na Kopaoniku 2014. , vidi se da su normalni momci.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Tebalo bi da je sa nama pobednik onog turnira na Filipinima, Francuska verovatno a ne Hr/It. Ja isto od svih sportova ubedljivo najvise volim da gledam nasu kosarkasku reprezentaciju 
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 09 Jul 2016, 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ipak se izgleda ne zna jos gde smo:
B92: Košarkaši u Riju: U koju će grupu? http://www.b92.net/sport/karta-za-rio/v ... id=1153395
B92: Košarkaši u Riju: U koju će grupu? http://www.b92.net/sport/karta-za-rio/v ... id=1153395