http://www.youtube.com/watch?v=lGGCkrvdLzE#t=60
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Mozes koliko hoces da pokusavas da trolujes, ali AAPL iz dana u dan dostize rekordnu vrednost, kupci sirom sveta glasaju novcanicama i apsolutno osporavaju sve tvoje i ovako vec smesne tvrdnje.Laki021 napisao:Kineski.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel sade ima Apple iStore u Srbiji zvanicno? Mislim na onaj njihov djavo za aplikacije i igrice odakle se skidaju.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Auuu, kakav fejk hajp a ovog lika ko jebe, ja bih mu poslao papraco lov ili kako se već zovu da ga prate tri dana za kaznu što je glupcozmo napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
U Knezu malopre ne mozes uci u Telenor sta je ljudi doslo da malo umasti Ajfoun. Ozbiljno ludilo.
Razumem tvoj bol što ne možeš da mu priđeš. 
Markoni napisao:Prvi telefon da je prosao dan a da ga nisam brisnuo... I jos nema otisaka... To je nesto sto me posle godinu dana koriscenja nekog telefona najvise nervira. Mislim da bih mogao da nosim telefon i 5 godina samo da ekran ostane kao prvog dana.Floyd napisao:Ne znam šta su radili sa ovim staklom preko ekrana ali otisci skoro da ne ostaju.
Tapatalk Post
Takav je svaki današnji telefon, dok se oleophobic coating ne skine.
Pa nije bas tako. M8 sam briskao, jer se stvore otisci u toku dana. Razlika je dosta velika. Mozda zato sto se kod ovog koristi i olovka pa ima malo bolju zastitu ili nesto tako...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ili poreznici..."odakle tebi pare..."nuk napisao:Auuu, kakav fejk hajp a ovog lika ko jebe, ja bih mu poslao papraco lov ili kako se već zovu da ga prate tri dana za kaznu što je glupcozmo napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kakva seljana, još došli fotoreporteri, snimatelji. Kao da je prvi na svetu. A ono ljudi furaju iPhone 6 u Srbiji već odavno. Strašno.
Posetite www.garaza.rs !
Hoces objasnjenje po Ajnstajnu ili Grandu?Dusan napisao:Mozes koliko hoces da pokusavas da trolujes, ali AAPL iz dana u dan dostize rekordnu vrednost, kupci sirom sveta glasaju novcanicama i apsolutno osporavaju sve tvoje i ovako vec smesne tvrdnje.Laki021 napisao:Kineski.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Danas sam po prvi put na minut cackao iP 6 i prvi utisci su pozitivni, ali ne vidim nista revolucionarno u odnosu na prethodne generacije, sto je u mom slucaju pozitivna stvar. Za moj ukus je za nijansu prevelik, tako da i dalje stojim pri tvrdnji da ne bih kupio plus ili N4...