Drugar isto kaparisao jedan, isporuka u avgustu.trojanac napisao: 22 Mar 2026, 23:43Geely Starray EM-i za 30, odnosno 32k u najvišem paketu opreme je best buy. Izgleda će jedan i stići na forum.Darko napisao: 22 Mar 2026, 23:39 Kinezi poput byd, zeekr i lynk co ostavljaju odlican prvi utisak ali za neki raspon cene 25 do 30k i dalje bih dao prednost proverenim i tradicionalnim modelima poput nissan qashqai, hyu tuscon, kia sportage, cupra formentor, mazda 3, cx30, vw golf, itd.
DDOR BG CAR SHOW 09 i 18. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA – MOTOPASSION - 18 - 24. mart 2026.
Re: DDOR BG CAR SHOW 09 i 18. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA – MOTOPASSION - 18 - 24. mart 2026.
Re: DDOR BG CAR SHOW 09 i 18. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA – MOTOPASSION - 18 - 24. mart 2026.
Ponuda za PHEV dužine 4.5-4.7 metara je brutalna.trojanac napisao: 22 Mar 2026, 23:43Geely Starray EM-i za 30, odnosno 32k u najvišem paketu opreme je best buy. Izgleda će jedan i stići na forum.Darko napisao: 22 Mar 2026, 23:39 Kinezi poput byd, zeekr i lynk co ostavljaju odlican prvi utisak ali za neki raspon cene 25 do 30k i dalje bih dao prednost proverenim i tradicionalnim modelima poput nissan qashqai, hyu tuscon, kia sportage, cupra formentor, mazda 3, cx30, vw golf, itd.
MG HS+, BYD Seal U DM-i, Geely koji si naveo i verovatno ima još nešto da nisam ispratio.
Ja pošto hoću nešto razumnije veličine sam blizu toga da povučem okidač za BYD Atto 2 DM-i.
30k za 100km električnog dometa i 7.5s d0 100 je meni dobar deal, a i u toj klasi do 4.35m nisam primetio da ima drugih plug in modela.
Jedino CHR ali on je 10.5k više i 60km je domet, doduše dizajn je ubedljivo najatraktivniji.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Postoji li neki evropski plug-in ispod 30k?
Jedan od "tužnijih" automobila mi je bio i30. Kao po kazni da su ga dovezli.
Nekako ona plava boja nije za sajam.
Inače, odgovor Reno prodavca, na pitanje koliko je dugačak automobil (R4), bio je: Otkud znam.
TapaT
Jedan od "tužnijih" automobila mi je bio i30. Kao po kazni da su ga dovezli.
Nekako ona plava boja nije za sajam.
Inače, odgovor Reno prodavca, na pitanje koliko je dugačak automobil (R4), bio je: Otkud znam.
TapaT
Kako vam se čini ponuda za Sportage, Tucsona, Kugu i Cityray? Ta 4 su mi najzanimljivija
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
CityRay je tu ubedljivo najpovoljniji, čini mi se. Njega i Sportage sam vozio pa pročitaj utiske na sajtu. Svakako mi je KIA nekako najkompletniji auto od nabrojanih. Doduše sa Kugom nisam imao dodira ali Ford mi je no no.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Nekako mi ova poslednja Kuga izgleda baš na silu napravljena. Generalno Kuga mi je bila najbolja ona prva, posle su je napravili nekako "običnije" (da ne kažem kineski), dok mi je ova poslednja baš auto za kojim se ne bih ni okrenuo.
Имам једно потпитање...
Nisam poredio... Šta nalaziš kao nedostatak Tucsonu u onom sajamskom paketu ?trojanac napisao: 23 Mar 2026, 17:54 CityRay je tu ubedljivo najpovoljniji, čini mi se. Njega i Sportage sam vozio pa pročitaj utiske na sajtu. Svakako mi je KIA nekako najkompletniji auto od nabrojanih. Doduše sa Kugom nisam imao dodira ali Ford mi je no no.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Iskreno, nisam gledao Tuscon uopšte.
Posetite www.garaza.rs !
Meni onaj premium plus od 28.990 deluje kao ok ponuda. Jedino ne valja što ne ide 4wd sa manuelnim menjačem i onda izadje dosta skuplje.
DDOR BG CAR SHOW 09 i 18. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA – MOTOPASSION - 18 - 24. mart 2026.
Da, i ostala tri (nekineza) imaju dobre ponude. Ako dizajn odgovara. Mozda je hyu manje zanimljiv jer je preko 30k uz taj paket i automatik. Ako dobro kapiram cenovnik. Edit: i meni bi od ta 4 kia bila izbor. Taman sve minimalno za korektnu cenu.
Inace (meni) sajam bas ok. Puno modela (redizajna ili novih nebitno) koje nisam vidjao na ulicama. Naravno, Kinezi su ga bas obogatili sa svojih hiljadu modela. Ali ko je dosao sa namerom da pregovara o kupovini i da natenane pregleda, verovatno se napatio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inace (meni) sajam bas ok. Puno modela (redizajna ili novih nebitno) koje nisam vidjao na ulicama. Naravno, Kinezi su ga bas obogatili sa svojih hiljadu modela. Ali ko je dosao sa namerom da pregovara o kupovini i da natenane pregleda, verovatno se napatio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
gosn.prirodni
- Pridružio se: 23 Sep 2013, 22:14
Danas obišao sajam,. relativno na brzinu. Evo par utisaka...
Tuscon je menji bilo bolji u generaciji 2023-će, sada mi je enterijer loš, posebno ona čudna konzola oko menjača.
Nisam ljubitelj Škode, ali sedišta u Karoq Sportline jedna od najudobnijih i dalje, takva su bila i 2023-će kada sam poslednji put bio na sajmu.
Fordovi bezlični spolja, enterijeri zastareli kao io uvek.
Kineza i previše, posle nekog vremena postaje problem da se sve isprati. Detaljnije pogledao samo BYD Seal, dobro izgleda, enterijer ostavlja utisak kvaliteta.
Peugeot 408 deluje jako interesantno spolja, unutra mi malo neudoban i skučen. Naravno, nikako da svarim položaj instrumenata.
Tojote onako, nova Corola Cross mi nešto nije legla - ni spolja ni iznutra. Ali nisam fan novijeg Toyota dizajna a još manje enterijera. Bolje nego Ford svakako
Honda HR-V isto razočarenje, predni kraj ružnjikav, sedišta kratkla i uska i neudobna... Meni loš osećaj.
Qashqai, nadao sam se da su promenili zadnju klupu ali i dalje je preniska i neduobna. Mada deluje pristoljno model u plavo-zelenoj boji uz dosta opreme za korektan novac.
Ali untimativno razočarenje je Mazda CX-5. Spolja i liči na Mazdu ali unutra, plastika zveči na sve strane, maltene ni jedno "fizičko" dugme, užasne kontrole na volanu, logo na volanu ružan... Ne znam koja je ciljna grupa, ali ko je voleo Mazdu baš zbog tog polu-konzertvativnog enterijera i naginjanja ka permium osećaju, ovde neće da bude srećan. Poosle sam seo malo CX-60 da se povratim
Tuscon je menji bilo bolji u generaciji 2023-će, sada mi je enterijer loš, posebno ona čudna konzola oko menjača.
Nisam ljubitelj Škode, ali sedišta u Karoq Sportline jedna od najudobnijih i dalje, takva su bila i 2023-će kada sam poslednji put bio na sajmu.
Fordovi bezlični spolja, enterijeri zastareli kao io uvek.
Kineza i previše, posle nekog vremena postaje problem da se sve isprati. Detaljnije pogledao samo BYD Seal, dobro izgleda, enterijer ostavlja utisak kvaliteta.
Peugeot 408 deluje jako interesantno spolja, unutra mi malo neudoban i skučen. Naravno, nikako da svarim položaj instrumenata.
Tojote onako, nova Corola Cross mi nešto nije legla - ni spolja ni iznutra. Ali nisam fan novijeg Toyota dizajna a još manje enterijera. Bolje nego Ford svakako
Honda HR-V isto razočarenje, predni kraj ružnjikav, sedišta kratkla i uska i neudobna... Meni loš osećaj.
Qashqai, nadao sam se da su promenili zadnju klupu ali i dalje je preniska i neduobna. Mada deluje pristoljno model u plavo-zelenoj boji uz dosta opreme za korektan novac.
Ali untimativno razočarenje je Mazda CX-5. Spolja i liči na Mazdu ali unutra, plastika zveči na sve strane, maltene ni jedno "fizičko" dugme, užasne kontrole na volanu, logo na volanu ružan... Ne znam koja je ciljna grupa, ali ko je voleo Mazdu baš zbog tog polu-konzertvativnog enterijera i naginjanja ka permium osećaju, ovde neće da bude srećan. Poosle sam seo malo CX-60 da se povratim
Ali neverovatmo mi kako se 408ica nikom ne svidja
A meni i spolja i unutra (manje unutra ali je ok kakvi su ostali)prelep auto. Plus na ulicama ultra redak. Ostalo je sve I moj utisak.
A meni i spolja i unutra (manje unutra ali je ok kakvi su ostali)prelep auto. Plus na ulicama ultra redak. Ostalo je sve I moj utisak.