Nego ovaj momenat mi je promakao, a daje jedan od odgovora na naslov teme.

...Ideje koje zastupaju oni kao paradigma nečega što stoji protiv rusofilstva se sprovode i na Zapadu su zadovoljni. Naravno, da neće da isijavaju to zadovoljstvo non stop. Pa, zbog toga i nema LDP, pa i DS. Naprednjaci su im "uzeli" politiku, a ovi ne umeju da osmisle novu. Sve poteze Vučića bi Čeda potpisao...možda bi na nekima bio čak i manje snishodljiv. A Čeda je jedini bio prihvatljiv (u najvećem delu, iako su nekada i njega kritikovali) za to što zovemo "peščanik", a koji takođe nisu dominantan deo društva, kao što nisu ni neki rusofili, ali je sada daleko uticajniji u praksi, nego što su "evroskeptici", "rusofili", itd...
 ...Ideje koje zastupaju oni kao paradigma nečega što stoji protiv rusofilstva se sprovode i na Zapadu su zadovoljni. Naravno, da neće da isijavaju to zadovoljstvo non stop. Pa, zbog toga i nema LDP, pa i DS. Naprednjaci su im "uzeli" politiku, a ovi ne umeju da osmisle novu. Sve poteze Vučića bi Čeda potpisao...možda bi na nekima bio čak i manje snishodljiv. A Čeda je jedini bio prihvatljiv (u najvećem delu, iako su nekada i njega kritikovali) za to što zovemo "peščanik", a koji takođe nisu dominantan deo društva, kao što nisu ni neki rusofili, ali je sada daleko uticajniji u praksi, nego što su "evroskeptici", "rusofili", itd...U našoj razmeni postova sam se koristio argumetima koji mislim da stoje i pisao sam tako. Nisma pisao lično, nego sma komentarisao tvoje stavove. Na moja argumente nisam dobio kontra argumente, odgovore i komentare nego hladno odbijanje.Dusan napisao:Starce, ko hoce da vidi, vidi. Ko nece, pravi se da ne vidi.

Uaaaa uprava! Pvaćenici pvemijeva, pvodane duše.
  Uaaaa uprava! Pvaćenici pvemijeva, pvodane duše.