Iskreno dobro je prošao, odvalio je samo celo parče sa maglenkom od V grila pa do potkrila. Sreća nije far itd...

Hvala na predlogu, mada nismo na kraju seli tamo, bila je gužva velika. Popeli smo se do vidikovca, mada je bilo povuci - potegni zbog stomakaDarko napisao:Caffe restoran bermet u karlovcima verovatno ima kolace i slatkise. Kod njih mozete probati i domaca vina iz lokalnih vinarija.
Preporuka da se popnete na vidikovac iznad karlovaca. Dobar pogled.
 Inače I u Aqua doriji su super kolači ako nekoga bude zanimalo.
 Inače I u Aqua doriji su super kolači ako nekoga bude zanimalo.  ili su smanjili porcije od kada sam emigrirao
  ili su smanjili porcije od kada sam emigrirao  
dispy napisao: 06 Maj 2021, 11:40Hvala na predlogu, mada nismo na kraju seli tamo, bila je gužva velika. Popeli smo se do vidikovca, mada je bilo povuci - potegni zbog stomakaDarko napisao:Caffe restoran bermet u karlovcima verovatno ima kolace i slatkise. Kod njih mozete probati i domaca vina iz lokalnih vinarija.
Preporuka da se popnete na vidikovac iznad karlovaca. Dobar pogled.Inače I u Aqua doriji su super kolači ako nekoga bude zanimalo.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ribu smo jeli, bila je dobra ali nisu baš porcije da se razvališ. Ja sam jeo baklave, vrhunske su, devojka štrudlu sa makom (doduše ja sam pojeo I pola njene porcije), i one su odlične, fil je baš sočan.Gaginh0 napisao:Nisi ti izabrao dobro jelo u Aqua Doria, čim si mogao i slatko posle togaili su smanjili porcije od kada sam emigrirao

ali svaki put kad dođem overim AD, to mi je obavezno.
 ali svaki put kad dođem overim AD, to mi je obavezno.Kineski delovi nikako, uvek problem sa montiranjem, uklapanjem i sta znam. Najsigurnije uzeti polovan pa ofarbati, ili ako usere da ima istu boju.Puzo81 napisao:Koliko se kreće farbanje prednjeg branika?
Kolega traži u boji al baš teško ide (150e su polovni goli, sa maglenkama i grilom su 200e).
Pa razmišlja da uzme Kineza/Poljaka 75-85e + farbanje . (mada ne znam kako se te kopije uklapaju, zazori...)
Rokno zeca sa 140km/h pa totalno otkinuo prednji levi deo branika.