Mozda u pretincu ima mapa Koreje
Kia cee'd 2012
Re: Kia c'eed 2012

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Evo ovako, danas sam bio na sajmu u NS-u i ova KIA je auto mojih snova! :trljamoci: Gledao sam automobile u cenovnom rangu koje bih nekako i mogao da priustim sto je mom slucaju 15k evra, to mi je nekako i psiholoska granica. Ljudi, znaci kada sam video novi Ceed, sajam je za mene bio zavrsen !! Auto je savrsen kako spolja tako i iznutra. Konkretno, model opreme je LX Dynamic Plus, cena 15.090 evra + 370 metalik boja, mislim da za te pare nema bolje! Unutrasnost otmena, lepa, lepi materijali, ma fenomenalno, spoljasnost vrh !!! Gepek 380l, pozadi mesta koliko hoces, motor 1.6 GDI (Gasoline Direct Injection). Kada sednes u auto imas osecaj da vozis klasu iznad, 20k+ evra a ne Kiu... mislim da je za klasu iznad novog i30, po svemu...
Da ne pricam o jednom paketu iznad koji mi je nedodirljiv ali vredi svaku paru, piano black detalji, hromirane lajsne...
P.S. Samo nikako da pronadjem ESP u opremi, da li je kod KIE to VSM !?? I izgleda da i ovaj paket ima samo manuelnu klimu, to je jedina zamerka koju bih sada mogao da iznesem. I nedostatak rezervnog tocka ! Ni copavac. E to je kriminal.
http://www.kia.rs/pricelist/?model=351
Da ne pricam o jednom paketu iznad koji mi je nedodirljiv ali vredi svaku paru, piano black detalji, hromirane lajsne...
P.S. Samo nikako da pronadjem ESP u opremi, da li je kod KIE to VSM !?? I izgleda da i ovaj paket ima samo manuelnu klimu, to je jedina zamerka koju bih sada mogao da iznesem. I nedostatak rezervnog tocka ! Ni copavac. E to je kriminal.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
novi ceed je stvarno extra sto se izgleda tice ali od pro ceeda sam ocekivao vise, recimo da je lep ali i dalje ubedljivo najlepsu zadnjinu ima aktuelni megan kupe
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
ESCOgi napisao:P.S. Samo nikako da pronadjem ESP u opremi, da li je kod KIE to VSM !??
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni je i prethodni ceed bio lepši od i30, tako da sam isto očekivao i sa novim modelima. Ima i i30 nešto svoje, daleko od toga da mu nešto fali, ali na oko mi je ceed privlačniji.
Posetite www.garaza.rs !
Meni je sad stari Ceed kao i stari Rio, ocajan. A tako ce biti i za 5 godina sa novim 
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ko je tu high, a ko low, ili bolje da kažem ko je tu VW, a ko Škoda, Kia/Hyundai?
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Realno je HYU VW jer su kupili Kiu ali u stvarnosti je KIA VW jer je kvalitetnija, barem tako izgleda. Cudno, oni su vlasnici firme koja ih kida. Osim sto deluje mnogo kvalitetnije, Kia je i mnogo povoljnija za kupovinu odnosno daje mnogo vise za dati novac i ima daleko bolju garanciju.
Nije cudno. Ako je hyi kao vw onda je kia kao audi. Njihova luksuznija verzija.
Meni taj auto lici na nekog junaka iz crtaca...

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
YupScuderia napisao:Nije cudno. Ako je hyi kao vw onda je kia kao audi. Njihova luksuznija verzija.