Ili skokni do neke planine ili Pestera.

Saša napisao: 17 Jan 2021, 14:30 Save Eskimo S3+ uspešno položile po neočišćenim "bespućima" Popovice.
p.s. Gore ima 2 do 3 puta više snega nego dole u gradu. Čarobno.
p.p.s. Video sam i neke forumaše na sankama.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Ovde na NBG, mozda pedalj snega, divno vece za setnju. Jedan Tiburon i BMW se vrte po zaledjenim ulicama....ljubitelj napisao: 17 Jan 2021, 15:17 bax, 22cm palo snega, i dalje fino zasipa.
Lopatanje već palo.
Sasvim dovoljno da se isproba šta se želi, barem meni je 20cm već i previše s obzirom na klirens auta. gura ga i nabija...
Prošao jedan auto ulicom, Subaru. Juče Mitsubishi Outlander.
I to je to. Ja nisam ni probao, nisam srećom imao potrebe.

a on ide po svojoj zacrtanoj liniji. Interesantno je da nema ni trenutka da auto prokliza, bar ne mogu to ja kao vozac da osetim ... Recimo kod BMWa 3 osecaj je mnogo bolji sa standardnom asistencijom. Doje malo da se prokliza, cisto da ne bude dosadno... Plus prava rucna
 a on ide po svojoj zacrtanoj liniji. Interesantno je da nema ni trenutka da auto prokliza, bar ne mogu to ja kao vozac da osetim ... Recimo kod BMWa 3 osecaj je mnogo bolji sa standardnom asistencijom. Doje malo da se prokliza, cisto da ne bude dosadno... Plus prava rucna 

Identicno iskustvo od pre neki dan, cini mi se da je isti auto u pitanju. Jos u sport plus modu "izgasi" asistencije, ali cim krene da kliza, auto preuzme kontrolu i to je to.ljuba napisao: 18 Jan 2021, 10:30 Ja sam se isto igrao ovog vikenda sa marcedesom na snegu i sa elektronskom asistencijom sta god radio ne mozes da ga zaneses ni mm.. U krivini dam gas dok skrecem (zadnja vuca), i jedino sto se desi je da gas i volan imaju sopstveni zivot - auto nastavlja dalje kao da si ti posmatrac a ne vozaca on ide po svojoj zacrtanoj liniji. Interesantno je da nema ni trenutka da auto prokliza, bar ne mogu to ja kao vozac da osetim ... Recimo kod BMWa 3 osecaj je mnogo bolji sa standardnom asistencijom. Doje malo da se prokliza, cisto da ne bude dosadno... Plus prava rucna