Tastatura smekeri .. Hoce covek da nabode neku zenu jer ne nosi masku. Ukloni sam sebe sa foruma molim te .
Posle kad bi ti dosao njen muz,brat,otac,drug,poceo bi da cviliš i moliš za oproštaj.
Tastatura smekeri .. Hoce covek da nabode neku zenu jer ne nosi masku. Ukloni sam sebe sa foruma molim te .
Kako nam je zapala baš ta gora polovinahalf man napisao: 28 Dec 2020, 14:27Tastatura smekeri .. Hoce covek da nabode neku zenu jer ne nosi masku. Ukloni sam sebe sa foruma molim te .
Posle kad bi ti dosao njen muz,brat,otac,drug,poceo bi da cviliš i moliš za oproštaj.

Pa opet svi to radimo (neko) manje (a neko jos) vise .... Ili gledas gde ima radara .... Pa da li si i za to tako iskljuciv i strog - a zivot(i) jos vise u pitanju ....
 Pa opet svi to radimo (neko) manje (a neko jos) vise .... Ili gledas gde ima radara .... Pa da li si i za to tako iskljuciv i strog - a zivot(i) jos vise u pitanju .... i koliko si bezobrazan... Tu se slazem. Samo se ne slazem sa konstatacijom zakon je zakon....
 i koliko si bezobrazan... Tu se slazem. Samo se ne slazem sa konstatacijom zakon je zakon....