Ima logike, u pojedinim situacijama, koliko god nam nije po volji.Momčilo napisao:Ako uzmeš skuplji materijal koji zahteva isto vreme izrade nameštaja, ti platiš ruke više. Nema logike, a ljudi često pristaju na to.
T-T
Ima logike, u pojedinim situacijama, koliko god nam nije po volji.Momčilo napisao:Ako uzmeš skuplji materijal koji zahteva isto vreme izrade nameštaja, ti platiš ruke više. Nema logike, a ljudi često pristaju na to.
 ). Tih 2.5 meseca mi je odnelo 2.5 tone živaca a sve sam plaćao kešom, sve novo, skoro sve po meri. Pominjete stolara i preporuku .... Radio mi stolar po preporuci, em se znamo, em je roditeljima moje žene opremao ceo stan. Po meni, sve kockice za super saradnju. E, nije nego! Dajem čoveku keš novca 70% za šta god mu treba, dogovorimo rokove .... Rokovi ne da nisu poštovani nego dožiim da me 3 nedelje zavlači da mi donese da mogu da se uselim bar deo i na telefonu se razdere na mene rečim "Govori brzo šta 'oćeš, nervozan sam i samo si mi ti trebao!" To mu nije bio jedini ispad tog tipa. Druge stvari sam sam radio ili s nekim od drugova jer nisam imao živaca da se opet natežem sa nekim. Ono što je uradio, ne mogu da grešim dušu, dobro je uradio ali odnos ka meni kao mušteriji koja je sve do dinara platila u kešu, bez zavlačenja i čekanja to ne mogu da prihvatim. Što se mene tiče, od mene nema dalju preporuku.
  ). Tih 2.5 meseca mi je odnelo 2.5 tone živaca a sve sam plaćao kešom, sve novo, skoro sve po meri. Pominjete stolara i preporuku .... Radio mi stolar po preporuci, em se znamo, em je roditeljima moje žene opremao ceo stan. Po meni, sve kockice za super saradnju. E, nije nego! Dajem čoveku keš novca 70% za šta god mu treba, dogovorimo rokove .... Rokovi ne da nisu poštovani nego dožiim da me 3 nedelje zavlači da mi donese da mogu da se uselim bar deo i na telefonu se razdere na mene rečim "Govori brzo šta 'oćeš, nervozan sam i samo si mi ti trebao!" To mu nije bio jedini ispad tog tipa. Druge stvari sam sam radio ili s nekim od drugova jer nisam imao živaca da se opet natežem sa nekim. Ono što je uradio, ne mogu da grešim dušu, dobro je uradio ali odnos ka meni kao mušteriji koja je sve do dinara platila u kešu, bez zavlačenja i čekanja to ne mogu da prihvatim. Što se mene tiče, od mene nema dalju preporuku. Nalazenje, pa cekanje da se izgradi, banka, administrativne carolije, majstori, pa prepravke... Poslednjih mesec dana sam bukvalno bio na granici i pala mi je klapna. Redom sam postrojavao majstore i svadjao se s njima, cim zavrse istog sekunda kes i na redu sledeca faza.
 Nalazenje, pa cekanje da se izgradi, banka, administrativne carolije, majstori, pa prepravke... Poslednjih mesec dana sam bukvalno bio na granici i pala mi je klapna. Redom sam postrojavao majstore i svadjao se s njima, cim zavrse istog sekunda kes i na redu sledeca faza.