Proizvodi se u kelnu. Mozda je [mention]ikac2000[/mention] cuo za to
Mislim da je to lek koji se daje pacijentima za jacanje imuniteta posle hemoterapija, i zato bih rekao da je najjaci. Nemoj da te zacudi promena u boji mokrace ukoliko to krenes da pijes.
Svakako se posavetuj sa nekim strucnim licem (mozda i onkologom?).
Pise i tokom infekcija. Cujem da cesto pripisuju ljudima sa koronom ali i za oporavak.
Ja sam uzeo sebi i roditeljima da pijemo par dana (i dalje smo pod virusom). Npr meni su pali leukociti ispod granice, majci gvozdje.. verujem da moze da nam pomogne kao neki "boost".
U jednom tekstu vezanom za koronu sam nasao sledece:
Oko 220 dinara košta kesica Ortomol Imuno - pije se najviše tri kesice, tri dana zaredom. Pa pauza par dana.
Ja sam pio na početku korone i prošle nedelje (kad sam se malo prehladio). Nisam primetio promenu u boji mokraće , mada se to napominje u uputstvu za korišćenje leka.
Zna li neko kakva je procedura za otpustanje obolelih? Znam da je na pocetku pacijent trebao da dobije 2 negativna testa da bi bio otpusten, to je u nekim slucajevima znalo da se oduzi i na par nedelja. Da li je i sada tako?
cozmo napisao:Nemojte nista na piti na svoju ruku bez konsultacija sa lekarom, uradjene kompletne krvne slike i stanja jetre.
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Potpuno se slažem sa napisanim. Ja sam takodje imao Coronu, recimo sa nekim srednjim simptomima, uzimao samo na preporuku doktora vitamine, ne znam vise ni koje i Paracetamol. Hvala bogu sve se završilo kako treba.
Ali sam posle svega imao zamaranje uz stepenice itd... Vremenom je prošlo sve, sad je sve ok.
Sad sam vozio roditelje da vade krv u laboratoriju i sama voznja me umorila. Deluje mi iscrpljujuce da idem na drugi kraj grada i cekam par sati da pitam doktoricu da li je vitamin prejak.
Mogu probati da nazovem.
Ali sumnjam da nam moze skoditi da 3 dana pijemo taj kompleks vitamina. Nije valjda otrovno. Smanjili smo unos ostalih suplemenata.
Cuo sam za par ljudi iz okruzenja da su im to preporucili za oporavak.