Najbolje je ne ulaziti.
Evo ovo je moj poslednji post ovde. I ulazak uopste.
P.S. Ja kupujem hleb sa gomile i brisem se maramicom koju mi da pekarka.


 Salu na stranu, prenos je uvek kapljicno i aerosolno (aerosolno zavisi od mnogo faktora takodje). Znaci kasalj, kijanje, pevanje, glasni govor ili ako nema toga, duzi boravak u zatvorenoj prostoriji sa zarazenim (pod tim se ne misli na 15 minuta, vec na vise sati, nekad i vise dana). Zato su barovi i kafici mesto rizika, jer ako ima muzike, svi se nadglasaju a tada se izlucuju dosta vece kolicine virusa. Nije isto rucak u restoranu, i kafanska atmosfera uvece.
 Salu na stranu, prenos je uvek kapljicno i aerosolno (aerosolno zavisi od mnogo faktora takodje). Znaci kasalj, kijanje, pevanje, glasni govor ili ako nema toga, duzi boravak u zatvorenoj prostoriji sa zarazenim (pod tim se ne misli na 15 minuta, vec na vise sati, nekad i vise dana). Zato su barovi i kafici mesto rizika, jer ako ima muzike, svi se nadglasaju a tada se izlucuju dosta vece kolicine virusa. Nije isto rucak u restoranu, i kafanska atmosfera uvece. 
 carov2 napisao:To ne znaju ni ovi što su pustili virus...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk


 
  

