Biciklizam
Re: Biciklizam
Kad je lim stradao, bilo je bar 35kg na nosacu.

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.

Hvala na infu, morao bih dobro da razmislim kako da ga montiram da se tačke opterećenja dobro raporede.

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Koliko orijentaciono može da se dobije za MTB Caprjolo Adrenalin 2010-to?
Prvi sam i jedini vlasnik.Ono što znam oko bajsa je da ima gume 26x1.95, moguće Kenda, shimano oba menjača,21 brzina, kočnice V brake, amortizere napred, felne dupli zid, ram bem ga 18 ili 20 ne znam. Prešao sam max 1000km. Vožen samo po asfaltu NS-a. Očuvan baš baš, garažiran.
Nekako mi je postao mali (185/100 sam) pa mislio da pređem na 29"gume i 22"ram.
Nisma slikao ali izgleda kao ovaj sa neta

Prvi sam i jedini vlasnik.Ono što znam oko bajsa je da ima gume 26x1.95, moguće Kenda, shimano oba menjača,21 brzina, kočnice V brake, amortizere napred, felne dupli zid, ram bem ga 18 ili 20 ne znam. Prešao sam max 1000km. Vožen samo po asfaltu NS-a. Očuvan baš baš, garažiran.
Nekako mi je postao mali (185/100 sam) pa mislio da pređem na 29"gume i 22"ram.
Nisma slikao ali izgleda kao ovaj sa neta
Kreni od 100e-120e, na kupujem prodajem?

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ok, hvala. 
Ne treba mi neki zahtevan jer vozikam samo po stazama u NS.
Mislio sam opet neki Carpjolo ako ima tog rama i veličine točkova, do jedno 300e max.
Bitno ni je da ima Shimano šiftere za promenu brzina kao i na ovom a ne onaj kao krug koji vrtiš, ono me izluđuje.

Mislio sam opet neki Carpjolo ako ima tog rama i veličine točkova, do jedno 300e max.
Bitno ni je da ima Shimano šiftere za promenu brzina kao i na ovom a ne onaj kao krug koji vrtiš, ono me izluđuje.
- 
				NemanjaOOOO
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Ja sam ovakve nosace uzeo u Rodi, mislim da ih jos uvek ima, oko 3500din.
Koristio sam ih 3-4 puta, pise da mogu 2-3 da stanu, ali ja mislim da nema sanse 3.Predvidjeno je da idu sa ravnom sipkom, ali cak i takva 3 malo moguce,ja jedva stavim takav moj i od klinca mtb 20 nekako nabudzim.
Ostecenja nastaju, ali se za sada nisam uzbudjivao posto moze da se prepolira, a najvise na tamo gde idu trake preko karoserije, moraju se zategnuti, a kada zategns svejedno dovoljno setaju da ostave tragove. Drugo, bajseve takodje nisam uspeo dovoljno dobro fiksirati da ponekad prednja guma ne dodje u kontakt sa karoserijom, kao i pedale, a oko njih sam se najvise trudio.
I koliko god da zategnes nosac, kad gledas u retrovizor lepo se on ljulja zajedno sa bajsevima, ne uliva neku sigurnost.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Koristio sam ih 3-4 puta, pise da mogu 2-3 da stanu, ali ja mislim da nema sanse 3.Predvidjeno je da idu sa ravnom sipkom, ali cak i takva 3 malo moguce,ja jedva stavim takav moj i od klinca mtb 20 nekako nabudzim.
Ostecenja nastaju, ali se za sada nisam uzbudjivao posto moze da se prepolira, a najvise na tamo gde idu trake preko karoserije, moraju se zategnuti, a kada zategns svejedno dovoljno setaju da ostave tragove. Drugo, bajseve takodje nisam uspeo dovoljno dobro fiksirati da ponekad prednja guma ne dodje u kontakt sa karoserijom, kao i pedale, a oko njih sam se najvise trudio.
I koliko god da zategnes nosac, kad gledas u retrovizor lepo se on ljulja zajedno sa bajsevima, ne uliva neku sigurnost.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
- djors
- Pridružio se: 10 Avg 2018, 18:25
- Garaža: Peugeot 407 2.0 hdi; Yamaha xj600 diversion
Ako voziš samo asfalt, pogledaj nešto tipa capriolo speedster, ja uzeo pre 5 godina, baš mi paše "filozofija", drumaš ali sa malo ispravljenijom pozicijom sedenja, nisi pognut toliko.. Guzica boli od neravnina, al zato izađem na kej i peglam ko ništa, dosta je brz, lagan, milina.Puzo81 napisao: 01 Avg 2020, 22:41 Ok, hvala.
Ako oćeš cimni me na pp, dogovorimo se da ti dam da ga probaš da li ti uopšte tako nešto i odgovara, nije frka..
https://www.capriolo.com/capriolo-bicik ... plavo-belo
"If in doubt, flat out" C.McRae

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

@Geza  Slika je fenomenalna.
Narucena nova igracka Sad treba cekati do Aprila da stigne....
  Sad treba cekati do Aprila da stigne.... 

Narucena nova igracka
 Sad treba cekati do Aprila da stigne....
  Sad treba cekati do Aprila da stigne.... Re: Biciklizam

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Evo sa jutrosnje ture NS - Celarevo. Dio sa srusenim stablima je oko vikend naselja  poslije Begecke jame, bas puno posjecenih topola i ostalog rastinja  . Vjerovatno ugrozavaju ljude pa su se odlucili za sjecu. Vidjao sam prethodnih godina dosta urusenih vikendica na obali uslije pada drveta ili vecih grana.
. Vjerovatno ugrozavaju ljude pa su se odlucili za sjecu. Vidjao sam prethodnih godina dosta urusenih vikendica na obali uslije pada drveta ili vecih grana.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

. Vjerovatno ugrozavaju ljude pa su se odlucili za sjecu. Vidjao sam prethodnih godina dosta urusenih vikendica na obali uslije pada drveta ili vecih grana.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Masakriraju celu Vojvodinu sa sečom. A isti vazduh treba da dišemo...