Vidim da su ti domaći Puntići uglavnom sa branicima u crnoj boji, pretpostavljam korišćeni komercijalno? Po čemu još mogu zaključiti da li su bili službeni automobili?

) tako da zaista i ne znam kolika je prava razlika vožnje čisto na benzin i plin/benzin, ali sam siguran da je na mojoj godišnjoj kilometaži od preko 20.000 km ušteda sasvim lepa. Nisam se nikad ni zamarao da prvim tačne kalkulacije u dinar. Dovoljno mi je što mi je pun rezervoar plina malo više od 2.300 din (po sadašnjim cenama, a pređem uvek fino preko 400 km sa jednim rezervoarom). Na dva rezervoara plina sipam recimo i 1.000 din benzina. Ušteda postoji, ali kolika je tačno - zaista ne znam, varira i zbog cene plina koja takođe varira. Računaj slobodno da troši obično litar više plina nego benzina i to je to. Vozio sam inače na benzin samo jedno vreme kratko zbog kvara dizni i znam da je za relaciju za koju mi je inače trebalo ispod 1.500 din plina - trebalo skoro 2.500 din benzina. Meni dovoljno.
 ) tako da zaista i ne znam kolika je prava razlika vožnje čisto na benzin i plin/benzin, ali sam siguran da je na mojoj godišnjoj kilometaži od preko 20.000 km ušteda sasvim lepa. Nisam se nikad ni zamarao da prvim tačne kalkulacije u dinar. Dovoljno mi je što mi je pun rezervoar plina malo više od 2.300 din (po sadašnjim cenama, a pređem uvek fino preko 400 km sa jednim rezervoarom). Na dva rezervoara plina sipam recimo i 1.000 din benzina. Ušteda postoji, ali kolika je tačno - zaista ne znam, varira i zbog cene plina koja takođe varira. Računaj slobodno da troši obično litar više plina nego benzina i to je to. Vozio sam inače na benzin samo jedno vreme kratko zbog kvara dizni i znam da je za relaciju za koju mi je inače trebalo ispod 1.500 din plina - trebalo skoro 2.500 din benzina. Meni dovoljno. Moje mišljenje —
 Moje mišljenje —
Tebi bi onda legao metan, ali oni su mahom ili skupi ili realistično imaju preko 300.000 (retko ko doplaćuje KPG da bi prelazio 15.000 godišnje; evo, i ti sa duplo većom kilometražom prvo pomišljaš na TNG).
Zemo, ako ideš na Novi Beograd, meni je potrošnja metodom cepa za 206, znaci od vrha do vrha na pumpi, bila 6.5. ali imaj u vidu da sam ga ja pošteno gazio, cesta preticanja, gas uzbrdo, znaci moze tu ispod 6 litara opusteno.Milos1 napisao:Smederevo - Beograd. Preko Grocke.
Vidim da su ti domaći Puntići uglavnom sa branicima u crnoj boji, pretpostavljam korišćeni komercijalno? Po čemu još mogu zaključiti da li su bili službeni automobili?