Kupljen Strauss & Rottman električni klavir. Sinoć sam išao u Mercator u Bulevaru umetnosti da ga preuzmem. Puna je prodavnica rezervisanih klavira. Došli, platili i odneli. Moraju dvojica, kutija je ogromna, Bože me prosti, kao mrtvački sanduk. Nosili smo ga kroz ceo TC, ljudi gledaju kao da smo grobari.srdjanyo napisao:Da li je neko kupovao u Music Stop prodavnicama? Imaju nekoliko prodavnica po Beogradu, Zemunu I Pančevu, a imaju i prodavnicu na Kupujem Prodajem.
Izletela na FB reklama za Strauss & Rottman električni klavir + stolica za 48000 RSD.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Došli u NS, povezali, sastavili sve, uključujem Power dugme, ništa. Ne radi. Zovem radnju, preusmere me na direktora. Vrlo ljubazan dečko, pitao me da li je sve povezano i da li svetli jedna lampica? Rekoh ne svetli. Kaže otišla matična ploča od treskanja u transportu. Šta ćemo, gde ćemo? Znate, Post express ima ugovor sa nama, oni dostavljaju klavire,ali baš i ne vole da ih vraćaju kod nas na reklamaciju. Opet ga pitam da li ima neku ideju. Kaže, mota mu se 150 ideja po glavi, a najviše da bi on došao da mi lično ovog časa dostavi ispravan klavir. Rekoh, može. I eto njih za 1 sat u stanu, 23 časa. Direktor vozi beli Q5 2019. Povezao instrument, uključio - radi! Odsvirao nam jednu etidu.
Kažem, izvolite sednite. Kulturno odbijaju, moraju da idu. I to je to. Svaka preporuka za zaista vredne i fer zaposlene i direktora u Music Stop prodavnicama!

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Od kada je sin kupio mouse pad velicine stola shvatio sam da to ima bas ozbiljne prednosti
 Od kada je sin kupio mouse pad velicine stola shvatio sam da to ima bas ozbiljne prednosti