Mislim da pratis apsolutno pogresne, ali slobodno nastavi.

na virus..
 na virus..
Ok, sledeci put kad mi nesto ne bude bilo jasno, idem zubara da pitamsteva_anya napisao:
Mislim da pratis apsolutno pogresne, ali slobodno nastavi.

Stevo nisi u pravo. U Makedoniji svaki dan umru 5-7 ljudi od korone. Ja ne znam u cemu je problem u nasoj medicini posto Makedonija ima svega 2 miliona (verovatno manje populacije) a ako uradimo neku sporedbu sa Srbijom koja bi trebalo da ima 8 miliona to bi trebalo da kada bi vukli paralele X4 20-28 ljudi. Zamisli kada bi se kod vas to desavalo , dali bi onda verovao u smrtnost korone? Smrtnost kod nas na pacijente ukljucene na respirator je 99%, tacnije samo se jedan pacijent od pocetka izvukuo pa sada ih u neke bolnice i ne ukljucuju. Porediti grip koji ima smrtnost od 0,1% i koronu koja je mnogo zaraznija i ima smrtnost bar kod nas od preko 5% (tacnije 5,34%) je neseriozno i za jednog laika a ne za neko koji mozda nije doktor ali je ipak u medicini u struci. Da ne pricam da svaki dan kod nas ima neko koji gubi zivot na vozrast od 40 godina. Ponekad i neko mladji. Nije zajebancija korona niti je smrtnost namaljena... dodusa ranije smo imali i po 10-15 u dan umrli od korone. Za jedna godina od grip u MKD umiru maximum 35 ljudi a mi smo na manje od godinu dana (tacnije na 6 meseca od prvog oficijalnog slucaja)na broj oko 600 ljudi.steva_anya napisao: 29 Avg 2020, 01:29 Nema ni potrebe da mislimo isto
Ti slobodno pisi kako cemo pomreti, ja cu slobodno pisati da necemo
Dobrodošao u klubnick79 napisao: 29 Avg 2020, 12:30 Nešto u poslednje vreme i ne pratim redovno ovu temu ali nikako da uhvatim koju tezu Steva zastupa. Vidim da stalno postavlja ovde neka pitanja, ne znam od koga očekuje ovde neki odgovor i šta je poenta te pasivne agresije.
 sumnjam da postoji iko kome je jasna teza koju Steva zastupa. Tj, da li ona uopšte postoji ili je samo poenta da pokaže kako su lažni neki (mnogi) podaci koje dobijamo, jer mi to eto ne znamo.
 sumnjam da postoji iko kome je jasna teza koju Steva zastupa. Tj, da li ona uopšte postoji ili je samo poenta da pokaže kako su lažni neki (mnogi) podaci koje dobijamo, jer mi to eto ne znamo.