Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk

Nista sladje nego kad naidje tako neko za malo gasa, ko god koga isprasio, izmami mi osmeh. Naravno bez nekih ekstremnih situacija.
 Nista sladje nego kad naidje tako neko za malo gasa, ko god koga isprasio, izmami mi osmeh. Naravno bez nekih ekstremnih situacija.Haha, sad sam skontak tablicestejer napisao: 06 Avg 2020, 15:11 Ma po tablici se vidi da je na plin, zato si ga i prašnuo.Nista sladje nego kad naidje tako neko za malo gasa, ko god koga isprasio, izmami mi osmeh. Naravno bez nekih ekstremnih situacija.
 Vjerovatno mu je struje nestalo, ipak je to Hybrid.
 Vjerovatno mu je struje nestalo, ipak je to Hybrid.

Kad sam se provozao, odusevio sam se. Koja snaga..
 Kad sam se provozao, odusevio sam se. Koja snaga..

U pravu si. Al bmw sestaci su nesto posebno.Ivan napisao:Naravno da nije, a niko nije ni rekao da jeste
Ali su 3.0 motori (koji su usput sestaci) pomenuti u kontekstu brzine pre svega
Da ne kazem sto neki noviji 4cil imaju mirniji rad i lepse razvijaju snagu i na nizim i na visim obrtajima od nekih starih 6cil.
Volim i cenim 6cil motore, ali nije svaki sestak neprikosnoven vrh po svim parametrima da nema dalje jer je eto sestak.
Npr. accord 4cil mi radi lepse od a6 2.4 v6, a cak su i slicno godiste, da ne nabrajam jos razne neke primere, jer nema potrebe, znam vrlo dobro sta je sestak, imao sam ga