Plavi

Sto se tice auto zajednice i misljenja o dizajnu i svega ostalog oko Civica i Honde, to je makar lako utvrditi pretragom stranica koji se bave automobilima, foruma, profila na drustvenim mrezama, yt kanalima i komentarima pratioca istih. Normalno je da ce vlasnik reci kako ostatak "zajednice" nije u pravu jer je u skorije vreme iskesirao 30+ hiljada evra na auto koji vecina "zajednice" ne odobrava ili ima nekih zamerke. Uostalom, auto se kupuje zbog sebe, a ne zbog drugih.Renault has revealed the track-focused Megane RS Trophy-R by becoming the fastest front-wheel drive car to lap the Nurburgring with a time of 7m 40.1s.
The hot hatch beat the previous record, set by the Honda Civic Type R, by almost four seconds.

Jeste, toliko sam zaludan u zivotu da sam radio detaljnu analizu stavova o Hondi Civic Type R. Vrlo dobro znas na sta mislim, jer si sigurno i ti pregledao sve te testove i procitao komentare pre i posle kupovine, tako da nema potrebe za nekom ljutnjom samo zato sto je neko izneo svoje licno misljenje i zapazanje generalnog misljenja auto zajednice vezanog za konkretni model.steva_anya napisao:[mention]Kuzmanovic[/mention]
to je makar lako utvrditi pretragom stranica koji se bave automobilima, foruma, profila na drustvenim mrezama, yt kanalima i komentarima pratioca istih.
Ti si sve ovo pratio i analizirao pa znas stavove?
 Meni je samo zao sto je honda zadnjih 10 godina (po mom misljenju) zglajznula sa dizajnom. Doduse mnogo manje nego tojota
 Meni je samo zao sto je honda zadnjih 10 godina (po mom misljenju) zglajznula sa dizajnom. Doduse mnogo manje nego tojota  Medju Japancima je meni mazda bas svetla tacka
 Medju Japancima je meni mazda bas svetla tacka  ... Inace diskusija o dizajnu Civicu-R-a je kao kada mi zena kaze vidi kako izgleda ova zenska bas je seljancuara, sva napucena i predimenzionisana a ono bas je ....
... Inace diskusija o dizajnu Civicu-R-a je kao kada mi zena kaze vidi kako izgleda ova zenska bas je seljancuara, sva napucena i predimenzionisana a ono bas je ....