ja u utorak krecem na turu prag/bratislava, ako neko ima nekih korisnih saveta neka napise, a kad se vrnem bice i reportaya sa nekim slicicama...

sasvim je moguce da si u pravu.. u izoli samo bio samo sat vremena, nije mi se svidela na prvu loptu pa sam otisao dalje. dok sam ostala mesta dobro prostudirao. sledeci put kad odem ici cu ponovo u izolu da provedem malo vise vremena.Jedino mi se bas i ne svidja kako si opisao Izolu. Ja kad sam bio nije mi delovala zapusteno, a tamo sam proveo najvise vremena. Mada, opet kazem da sam ja tamo bio krajem avgusta, pa moguce da su te muslimanke sa njihovim maramama zavrsile godisnji odmor i otisle kuci. Ali kao sto si rekao, svako ima svoje misljenje

Bila je lepa postavka automobila, i stvarno puno dobrih tehnoloških rešenja. Imaju odlične 3d filmove, mada je malo njih sinhronizovano na engleski, i par odličnih 3d simulatora - probao Aqua ride i oduševio se 3d simulacijom vožnje pod morem. Preporuka za one sa sitnom decom, imaju i odličan planetarijum. Može da se spoji nekoliko stvari, za 15 eur išao na simulaciju, obišao 3 izložbe, video 2 3D filma... Vredi, šteta što toga nema kod nas.Location
Our Science Center is located in the eastern part of Thessaloniki, 12 kilometers from the city center, with a direction towards "Halkidiki". We are directly opossite the town's biggest shopping mall "Meditarranean Cosmos". If you are arriving by car, follow the brown road signs labeled "Noesis".
Our address is:
6Th Km. Thessaloniki - Thermi Road,
57001, Thermi, Thessaloniki, Greece
GPS Coordinates:
Long:22.99599Ε
Lat:4056338Ν

. Vidim odlican provod. Samo jel bilo za ponoc moji su drugovi od bajage ili dzej i kalashnjikov. Hahaha
. Vidim odlican provod. Samo jel bilo za ponoc moji su drugovi od bajage ili dzej i kalashnjikov. Hahaha 
  Da li je sredjen put kroz Makedoniju, barem oni delovi koje su prosle godine radili ?
 Da li je sredjen put kroz Makedoniju, barem oni delovi koje su prosle godine radili ? , cena je 1.38 eur, prosečna potrošnja od čepa do čepa 6.3 sa dosta gužve u Solunu, i oko 120-130 na a.putu, u povratku neki baš jak vetar mi je pokvario prosek,  ukupno 950 km.
, cena je 1.38 eur, prosečna potrošnja od čepa do čepa 6.3 sa dosta gužve u Solunu, i oko 120-130 na a.putu, u povratku neki baš jak vetar mi je pokvario prosek,  ukupno 950 km.  Na nekoliko mesta rade novi put, dosta je bolje nego letos, sve je lepo obeleženo, kroz klisure sa mrežama tako da nema brige oko odrona. Makedonci tražili zeleni karton i u odlasku i u povratku, međunarodnu niko.
 Na nekoliko mesta rade novi put, dosta je bolje nego letos, sve je lepo obeleženo, kroz klisure sa mrežama tako da nema brige oko odrona. Makedonci tražili zeleni karton i u odlasku i u povratku, međunarodnu niko. 

Jel imas neku preporuku za neki hotel ili apartman na Hvaru?codemaker napisao:Polu poslovno, polu privatno - ali sam na Hvaru na 15-tak dana.