grujicd napisao: 12 Nov 2019, 11:31 Imaš i originalnu verziju tog filma iz 1973 sa Dastinom Hofmanom i Stiv Mekvinom.
Hvala. Skinuću.
Ima i Hachilko originalna verzija na japanskom, odlična.
grujicd napisao: 12 Nov 2019, 11:31 Imaš i originalnu verziju tog filma iz 1973 sa Dastinom Hofmanom i Stiv Mekvinom.
sebekkg napisao: 12 Nov 2019, 15:05 I ja sam gledao Terminatora u bisokopu. Mogu samo reci da mi se smucilo gledanje filma u bioskopu. Uvek neko suska kesicama, neki kreteni pricaju ili ti lupaju nogama u naslon sedista. Uopste ne mogu sa uzivam tako. Sad kada sam gledao terminatora sam pevi put nekoga opomenuo da bude tisi ali ne vredi stvarno.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk

. Stavi 4-5kokica odjednom i topi ih i krckaj samo kada su glasne scene!!! Gledala me čudno
. Stavi 4-5kokica odjednom i topi ih i krckaj samo kada su glasne scene!!! Gledala me čudno 
Gledam ja. Jos je rano za bilo sta, tek je prva epizoda, mnogo su prica zapoceli.Heinz napisao:Senke 2, niko?
Mnooogo dobar.HKS napisao: 18 Nov 2019, 01:38 Le mans, ford vs ferrari, dobar film. Kako vidim po netu, ima mimoilazenja sa pravim dogadjajima ali klasika
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Originalni "Leptir" je filmčina...klasik koji mora da se gleda. Stiv Mekvin razbio...njegova najbolja uloga.

Kao što nisam tražio ni neku "dubinu" radnje.
 Kao što nisam tražio ni neku "dubinu" radnje.