Kod mene u firmi smrsala jedna i to se proculo (zene jbg) i sad pola njih pocelo dijetu da drzi. Ne kazem, njoj svaka cast s obzirom da je bila futa debela koja je samo krljala nes kafe i kroasane. No, sad je postala toliko opterecena, sad se toliko pazi da je to zalosno gledati. Ide na rucak, gleda sta ima u ponudi i sta sme od toga da uzme. To je toliko uzelo maha u poslednje vreme da je to nenormalno.
 Kod mene u firmi smrsala jedna i to se proculo (zene jbg) i sad pola njih pocelo dijetu da drzi. Ne kazem, njoj svaka cast s obzirom da je bila futa debela koja je samo krljala nes kafe i kroasane. No, sad je postala toliko opterecena, sad se toliko pazi da je to zalosno gledati. Ide na rucak, gleda sta ima u ponudi i sta sme od toga da uzme. To je toliko uzelo maha u poslednje vreme da je to nenormalno. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Znam da je zdrava hrana skuplja od junk-a ali baš 2 soma dnevno da nije dosta mi je neverovatno.
 Znam da je zdrava hrana skuplja od junk-a ali baš 2 soma dnevno da nije dosta mi je neverovatno.