Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Mislim da ćes se smoriti, taj kraj je miran.
 Mislim da ćes se smoriti, taj kraj je miran. ).
).A ja bih sutra pobegao iz Minhena u neko mirno, tiho i jako smorno mesto, samo da mogu.

. Inace i ja ponekad pozelim da zivim u nekom manjem mestu, ali za ljude koji su rodjeni i dolaze iz velikog mesta, to je bas tesko. Plus svuda vazi da je infrastruktura sve. Pocevsi od skola, bolnica, prodavnica, puteva i posla. Meni u Amsterdamu je sve bar 2x bolje nego u unutrasnjosti, toliko su i skuplje nekretnine. Inace imao sam pnudu za super posao u Becu - agencija UNa ali zena nije htela da uci jos jedan jezik
. Inace i ja ponekad pozelim da zivim u nekom manjem mestu, ali za ljude koji su rodjeni i dolaze iz velikog mesta, to je bas tesko. Plus svuda vazi da je infrastruktura sve. Pocevsi od skola, bolnica, prodavnica, puteva i posla. Meni u Amsterdamu je sve bar 2x bolje nego u unutrasnjosti, toliko su i skuplje nekretnine. Inace imao sam pnudu za super posao u Becu - agencija UNa ali zena nije htela da uci jos jedan jezik  I dalje zalim za tim..
 I dalje zalim za tim..

Prevideo sam tvoj post. Znao sam da si neki nuklearni fizicar.ljuba napisao: 07 Sep 2019, 21:27 https://www.iaea.org/ kontrola software-a u nuklearnim postrojenjima...
 To je bas dobra pozicija i posao, raditi kod njih. Ja isto planiram da konkurisem u nekoj od agnecija kad zavrsim usavrsavanje.
 To je bas dobra pozicija i posao, raditi kod njih. Ja isto planiram da konkurisem u nekoj od agnecija kad zavrsim usavrsavanje.