I pandur mu je rekao da je trebao da prijavi NN lice i da je zatekao ostecen auto.
 Kapiram da moraju da izadju po pozivu, svakako im se placa taj uvidjaj.
 Kapiram da moraju da izadju po pozivu, svakako im se placa taj uvidjaj. Kapiram da moraju da izadju po pozivu, svakako im se placa taj uvidjaj.
 Kapiram da moraju da izadju po pozivu, svakako im se placa taj uvidjaj.
 Udes prilikom isparkiravanja je drugi clan zakona jer se smatra da se ukljucujes u saobracaj pa je kazna onda 15-30k.
 Udes prilikom isparkiravanja je drugi clan zakona jer se smatra da se ukljucujes u saobracaj pa je kazna onda 15-30k.

Jbg, ako je ostavio pored ostecenog stuba u zatvorenoj garazi, onda je ocigledno. Da je ostavio na nekom otvorenom parkingu, mozda bi ga neko usput jos ocesea malotoleander napisao: nije mogao da pise NN lice i da je zatekao ostecen auto jer je iz ostecenja bilo ocigledno sta je uzrok..

Moja žena je udarila u kapiju (koja se automatsli zatvara), dakle nije izašla na ulicu, zvali smo miliciju i rekli su da je da ako nije bilo povređenih oni ne izlaze na uviđaj. Zvali smo odmah i DDOR, pošto kod njih imam kasko, i oni su isto potvrdili. Rekli su ako je auto u voznom stanju da ga doteramo, što smo i uradili. Šteta je bila oko 180k dinara. Pošto je auto bio nov, 12 dana startoleander napisao: 02 Sep 2019, 15:20 Drugar zakacio auto u garazi na stubic. Odvalio retrovizor, ulubio i izgrebao prednja leva vrata, deformisana i sajtna. DDOR insistirao na policijskom zapisniku, ovi izasli, napravili zapisnik i pisali mu prijavu. Sad ceka poziv od sudije za prekrsaje, ali ga ceka 6-15,000 i par bodova.
Ja sam Kodiaqa osigurao u Uniqa-i, isto traze zapisnik za sve stete.
Ima li koje osiguranje da, barem, parking stete isplacuju bez zapisnika?
 zamenili su sve delove za nove, čak i one sa najmanjom ogrebotinom (far je imao vrlo malu ogrebotinu).
 zamenili su sve delove za nove, čak i one sa najmanjom ogrebotinom (far je imao vrlo malu ogrebotinu).