Koliko je velik taj s10e? Treba mi neko kompaktnije pakovanje, da ne bude krs naravno.grujicd napisao:Ako gledaš da ti mobilni sve više zamenjuje foto aparat, kupovinom u stvari štediš
Mobilni su već odavno zamenili idiote, a u zadnje vreme sa više ugrađenih objektiva, odličnim stabilizacijama, sve boljim low light mogućnostima, dobrom automatskom obradom slika (dobar jpeg iz kontrasnih scena, hdr, bokeh efekti...) zamenjuju i prosumer klasu, a u nekim stvarima čak i dslr. Ili da formulišem drugačije - ozbiljniji prosumer ili mirrorless ili dslr aparati i dalje mogu svašta što mobilni ne može, ali se smanjuje broj situacija gde daju bitno bolje rezultate.
Na primer moj S10e ima bolju stabilizaciju videa od Sony RX100 MK1, i ima ultrawide objektiv koji ni nemam za Nikon dslr, a ni RX100 ne pokriva te široke uglove.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Verujes li mi da mi je ovaj trenutni prevelik, nikako da se naviknem na dimenzije. Nemam veliku saku i odgocaraju mi manji uredjaji. Note 9 je ekstra fon, bas mi se svidja, na moj paket bi mi bilo malo jace od 20e mesecno, ali je prevelik.
 Verujes li mi da mi je ovaj trenutni prevelik, nikako da se naviknem na dimenzije. Nemam veliku saku i odgocaraju mi manji uredjaji. Note 9 je ekstra fon, bas mi se svidja, na moj paket bi mi bilo malo jace od 20e mesecno, ali je prevelik.