Jos od dusmana nisam video gluplju recenicu na ovom forumu.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Jos od dusmana nisam video gluplju recenicu na ovom forumu.

Znači malo bolje, ali ni tad nije zagarantovano. A znaju i dobra i pametna deca da krenu stranputicom, milion faktora tu igra.
 Znači malo bolje, ali ni tad nije zagarantovano. A znaju i dobra i pametna deca da krenu stranputicom, milion faktora tu igra. Pa i napisah da je svuda tako, imidz igra veliku ulogu, ali karakterno balkansko je sledece: "pa tako i balkanci u tudjini, i dalje im u glavi postoje "nize rase" ljudi, potcenjivanja, upravljanje tudjim zivotima, sudjenje dobrog i loseg..."Geza napisao: 11 Jun 2019, 13:13 Upravo si naveo da Nemci gledaju ljude drugačije, ako isti nisu u vrhunskom izdanju. Nije sve do Balkanaca.

Kada vec pricamo o zenama, moja je napravila najvecu mogucu poslovnu zrtvu - dosla je u NL sa pozicije asistenta na fakultetu, i sve to zarad seobe u neko (potencijalno) bolje i sigurnije sutra... (Bez garantovane buducnosti
 Kada vec pricamo o zenama, moja je napravila najvecu mogucu poslovnu zrtvu - dosla je u NL sa pozicije asistenta na fakultetu, i sve to zarad seobe u neko (potencijalno) bolje i sigurnije sutra... (Bez garantovane buducnosti  )
)