Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Sipaj do čepa slobodno, neće ništa da mu škodi. Prosipaće se? Gde, kada, ne videh nikad ništa ispod auta. A i neka se prosipa, ima se - može se.
 Sipaj do čepa slobodno, neće ništa da mu škodi. Prosipaće se? Gde, kada, ne videh nikad ništa ispod auta. A i neka se prosipa, ima se - može se.  Ili, sipajte za 1000 k'o sav normalan svet pa neće sigurno ništa da se prospe.
  Ili, sipajte za 1000 k'o sav normalan svet pa neće sigurno ništa da se prospe.  
 Najvise sam sunuo 40 litara (astra ima 45). Nisam hteo da rizikujem da mi benzin prelije po saci posto da ne bude posle joj.
 Najvise sam sunuo 40 litara (astra ima 45). Nisam hteo da rizikujem da mi benzin prelije po saci posto da ne bude posle joj.
Meni to više liči na kraduckanje na pumpama-nego na loš pištoljDukeNS napisao: 26 Dec 2018, 11:15 Mislim da smo vec kometarisali kako to nije pouzdan metod merenja. Nikada ti pistolj nece skljocnuti u istom trenutku. Znam, jer i ja sipam kao dvojica kolega iznad i nekada mi nakon prvog skljocanja stane jos 0,7, a nekad i dve litre. Sipanje do cepa je jedini merodavan podatak...
 Bar ti proizvodjaci koje si naveo... Bar ne neki normalan dizel... Nemaju tradiciju pa im je lakse da ga napuste.
 Bar ti proizvodjaci koje si naveo... Bar ne neki normalan dizel... Nemaju tradiciju pa im je lakse da ga napuste.