dragvorl napisao: 22 Nov 2018, 22:13 Cekaj, pa i ja sam cinkara, prijavio sam pijanog sto je krivudao sa Venca kad se spustao.
I to kakva!
Zbog:
pod 1) sa Venca i ne možeš a da ne krivudaš
pod 2) ako nije išao u suprotnom pravcu sve oke'
dragvorl napisao: 22 Nov 2018, 22:13 Cekaj, pa i ja sam cinkara, prijavio sam pijanog sto je krivudao sa Venca kad se spustao.
 Usput zovem miliciju, a oni mi kazu evo vam broj fiksnog u Irigu ili Rumi, zovite njih, dobili ste BG.
 Usput zovem miliciju, a oni mi kazu evo vam broj fiksnog u Irigu ili Rumi, zovite njih, dobili ste BG. 

Pa, da proverim kakvo je stanje tamo negdedragvorl napisao: 23 Nov 2018, 09:02 Zasto pitas? Pa normalno je da nema, a WC je iskljucivo za osoblje i zakljucan.

U nacionalnom parku Triglav voda iz cesme nije za pice usled zagadjenja. O tome obavestavaju postavljene objave inspekcije.Darko napisao: 22 Nov 2018, 11:15 Najveca ocigledna razlika za turistu u slo je fantasticna cistoca, sredjenost, i neverovatno ocuvana priroda i zivotna sredina.
 Sto bi moja zena rekla osecamo se kao kuci
 Sto bi moja zena rekla osecamo se kao kuci  Ili kao sto moj drugar kaze kako primetis da si presao iz Belgije u Holandiju, kada primetis da veverice nose kravate
 Ili kao sto moj drugar kaze kako primetis da si presao iz Belgije u Holandiju, kada primetis da veverice nose kravate 

) i poceli smo da se gusimo
) i poceli smo da se gusimo 

Nalupetao si se za sve pare, izvini na izrazu ali prikladniji nisam uspeo da nadjemljubitelj napisao: 23 Nov 2018, 10:03U nacionalnom parku Triglav voda iz cesme nije za pice usled zagadjenja. O tome obavestavaju postavljene objave inspekcije.Darko napisao: 22 Nov 2018, 11:15 Najveca ocigledna razlika za turistu u slo je fantasticna cistoca, sredjenost, i neverovatno ocuvana priroda i zivotna sredina.
Vintgar, kultno turisticko mesto u Slo je prljavo, nesredjeno.
2 primera koje turista primeti.
Bledsko jezero, voda zagadjena, mutna, zivotna sredina zagadjena prevelikom koncentracijo hotela, autobusa, vozila i ostalog na premalom prostoru da to sve izdrzi a to utice na okolnu prirodu.
Ali, generalno jeste mnogo cistija Slovenija vec decenijama i to je prosto tako jer je drugacija opsta kultura i stav drustva kao celine prema okolini.
Slovenija je jos daleko od sredjenosti generalno, pri poredjenju sa drugima slicnim zemljama a naravno jeste sredjenija od Srbije.
A ni Srbija nije jedan pojam, ima u Srbiji i sredjenih lokaliteta kao i haoticnih po pitanju smeca i otpada.
Samo treba mrdnuti malo iz centra velikih gradova i otici u prirodu.

ljubitelj napisao: 23 Nov 2018, 10:03........ ima u Srbiji i sredjenih lokaliteta kao i haoticnih po pitanju smeca i otpada. Samo treba mrdnuti malo iz centra velikih gradova i otici u prirodu.