Grčka
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Grčka
Jesi li imao više soba?
Najskuplja taksa, po danu, u Grčkoj, iznosi 4€ po smeštajnoj jedinici. To važi za 5* hotele.
Dakle, 15 dana, max 60€ u GR, ako nisi koristio više soba.
TapaT

Najskuplja taksa, po danu, u Grčkoj, iznosi 4€ po smeštajnoj jedinici. To važi za 5* hotele.
Dakle, 15 dana, max 60€ u GR, ako nisi koristio više soba.
TapaT
- 
				gazza
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
jel ta taksa nesto novo? mislim ne verujem mada naslucujem da su to tek sada razradili. s obzirom koliko su grcke vlasti nervozne oko svakog evrocenta koji treba da se ubere, kapiram da ce sledece godine na izlazu iz grcke uz pasos morati da se da i racun za ovo, inace neka suluda kazna. pa do ove godine grci jedva da su proveravali da li imas nesto za carinu, ove godine ozbiljni pretresi automobila.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Takođe ništa od toga. Apartman, privatan smeštaj. Nit' mi je ko šta tražio na granici, nit' me pretresao. U stvari, niko mi nikad nije tražio ni da gepek otvorim otkako idemo u Grčku na more.havijer napisao: 10 Sep 2018, 12:43 Ja ne platih to ove godine, nisam ni bilo kakvu priznanicu dobio.

- 
				gazza
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
grci su spektakl, sa njima ama baš nikakva pravila. mi smo poslednji put u avgustu bili natovareni preko svake mere jer smo nosili neku stolariju za kuću koju završavamo, vrata i 3 velika prozora - nisam mogao gepek da zatvorim. imao sam spremne račune za plaćanje carine (27%) ali me na kraju niko nije zaustavio. kada sam prethodni put prelazio, žena carinik mi se zavlačila pod sedišta da vidi da li švercujem cigare. ma ludilo.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Oooo, pa kad na žensko naletiš na carini onda obično bude svašta.  5x su revnosnije od muških kolega i ne mrzi ih da se akaju. Mene i drugara je jedna na hrvatskoj granici bukvalno istresla iz gaća (krenuli na pecanje, pun auto koječega), pola sata nas je cimala za sve i svašta, ali se na kraju ipak dobro završilo. Mislim da su njene kolege pritom kolutale očima dok je to radila...
  5x su revnosnije od muških kolega i ne mrzi ih da se akaju. Mene i drugara je jedna na hrvatskoj granici bukvalno istresla iz gaća (krenuli na pecanje, pun auto koječega), pola sata nas je cimala za sve i svašta, ali se na kraju ipak dobro završilo. Mislim da su njene kolege pritom kolutale očima dok je to radila...  Srećom pa ih malo ima na granicama.
 Srećom pa ih malo ima na granicama. 

5x su revnosnije od muških kolega i ne mrzi ih da se akaju. Mene i drugara je jedna na hrvatskoj granici bukvalno istresla iz gaća (krenuli na pecanje, pun auto koječega), pola sata nas je cimala za sve i svašta, ali se na kraju ipak dobro završilo. Mislim da su njene kolege pritom kolutale očima dok je to radila...
  5x su revnosnije od muških kolega i ne mrzi ih da se akaju. Mene i drugara je jedna na hrvatskoj granici bukvalno istresla iz gaća (krenuli na pecanje, pun auto koječega), pola sata nas je cimala za sve i svašta, ali se na kraju ipak dobro završilo. Mislim da su njene kolege pritom kolutale očima dok je to radila...  Srećom pa ih malo ima na granicama.
 Srećom pa ih malo ima na granicama.