passenger napisao: 14 Maj 2018, 22:52
Šef razvoja Klaus F. upravo govori o pozicioniranju medju konkurente "Porsche 911, Mercedes-AMG GT und Aston Martin ",a ne sa MB S klasom coupe kako su svi očekivali.
2017 BMW Series 8 Coupe/Cabriolet
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: 2017 BMW Series 8
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''

To sam negde procitao ali mi uopate ne izgleda ovo kao konkurent 911 Turbo. Astonu mozda

Svidja mi se kako izgleda, dobra kombinacija agresivnosti i elegantnog dizajna.
Enterijer je onako, ali nista vise od Bmwa unutra se i ne ocekuje.

Enterijer je onako, ali nista vise od Bmwa unutra se i ne ocekuje.
Prosla 6 serija je isti segment kao cls, panamera i a7, nema nicega izmedju.ROCK napisao:Super. Hvala ti
Jel serija 8 pozicionirana kao Panamera ili kao prosla serija 6 izmedju cls-a i panamere? To mi nikad nije bilo jasno
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Nema od toga nista 600+ 700 nema sanse
Bočna linija je nikakva

Odusevljen sam, ovo moze Carreri na crtu bez problema. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo je za klasu iznad novog CLS-a i A7. Exterijer je svarno "dominacija" (ovo je sala na prozivke Lakija u vezi dominacije  ) Enterijeru nista ne fali. Bas naprotiv. Mnogo bolje od audijevih tableta u nogama. Ili kod merc spojenih koji kvare ostatak enterijera koji je dobar. CLS vade otvori ventilacije koji su fenomenalni.
) Enterijeru nista ne fali. Bas naprotiv. Mnogo bolje od audijevih tableta u nogama. Ili kod merc spojenih koji kvare ostatak enterijera koji je dobar. CLS vade otvori ventilacije koji su fenomenalni.
Kolka ce biti snaga ovog 850i?
Negde sam citao preko 520hp ili?

) Enterijeru nista ne fali. Bas naprotiv. Mnogo bolje od audijevih tableta u nogama. Ili kod merc spojenih koji kvare ostatak enterijera koji je dobar. CLS vade otvori ventilacije koji su fenomenalni.
) Enterijeru nista ne fali. Bas naprotiv. Mnogo bolje od audijevih tableta u nogama. Ili kod merc spojenih koji kvare ostatak enterijera koji je dobar. CLS vade otvori ventilacije koji su fenomenalni.Kolka ce biti snaga ovog 850i?
Negde sam citao preko 520hp ili?
Cenim da ce ovo biti i za klasu skuplje, bar sto se pocetne verzije tice. 

- 
				Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Videcemo kako ce proci na testovima ali sto se tice dizajna CLS je sprdnja pored ovoga  

2017 BMW Series 8
CLS je auto s 4 vrata, kao i A7 i Panamera. 
GC ce biti njihiva klasa, ovaj nije.

GC ce biti njihiva klasa, ovaj nije.
Dobro ali ce GC ostati u sustini isti auto sa 2 vrata vise

U principu da, samo ce imati jos vecu cenu 
Konkurent od Merca ce mu biti GT4. (mada je i Merc samo malo pomutio klase CLS i GT4).

Konkurent od Merca ce mu biti GT4. (mada je i Merc samo malo pomutio klase CLS i GT4).
Sad me ova osmica najvise podseca na "jeftinu" zamenu za tipa aston martin,sporstki nastrojen grand tourer(kod s coupea je naglasak na luksuzu). 
Sumnjam da slike docaravaju enterijer na pravi nacin,to cekam da vidim,spolja mi se bas svidja.
Ne treba ga ni porediti sa a7 i cls,"pola klase" iznad je,kao sto je sestica bila i u prosloj generaciji,a sad je jos izrazenije.

Sumnjam da slike docaravaju enterijer na pravi nacin,to cekam da vidim,spolja mi se bas svidja.
Ne treba ga ni porediti sa a7 i cls,"pola klase" iznad je,kao sto je sestica bila i u prosloj generaciji,a sad je jos izrazenije.