Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Beograd
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Beograd
Toliko je velika i dugotrajna bila da smo trebali nalog da joj otvorimo na forumu 
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nema je vise.
Kao ona u Omladinski Brigada u smeru opštine posle Mercedesa. Rupa (veće udubljenje) je tu bar 25+ godina
Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
-
Ogi
- Banned
To je za postovanje.
Ja sam zapamtio jednu kada dolazim iz pravca sajma i hoću da se uključim na gazelu pa na samom priključenju.
Uvek blenem u radove na izgradnji Beograda na vodi i upadnem tu.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Uvek blenem u radove na izgradnji Beograda na vodi i upadnem tu.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Zato što gledaš u to...
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Juče sam posle dosta vremena prošao ulicom kralja Milana i videh Hotel Hilton, dok sam studirao tuda sam često prolazio i sad sam se baš iznenadio. Ne mogu da se setim šta je tu bilo nekad. Može li neko da mi osveži memoriju? Zašto imam neko sećanje na auto salon?
Bio je autoplac na cvetnom trgu nedaleko odatle a tu je bila ogradjena parcela i nista na njoj, bar zadnjih 15-20 god.
https://goo.gl/maps/wy7Vwe5GhY72
https://goo.gl/maps/wy7Vwe5GhY72
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Delta Bmw salon je bio na cvetnom trgu u prostorijama sadasnjeg maxija a do tada C marketa...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ah da da, auto salon je bio malo dalje...Do 2012. sam tuda šetao, streetview je iz 2014. ali jeste beše ovako samo ograđeno i reklame. Na Slaviji nema stanice više, trafike, i brze hrane, i one ruševine ili šta već je to bilo, sad je uređeno ispred banke. Nekako mi je sve šire nego pre.
A došao sam iz pravca Vojvođanke ulice na NBG, i ono ideš napred i taman pred Tošin bunar nije bilo ništa sad neka ulica ide na novi most. A i dosta se izgradilo pored. A najjača mi je ta stara Bežanija kako sa jedne strane ulice još uvek drže se stare sremačke kuće, a preko puta sve novoizgrađene zgrade. Haha kad će početi da prodaju imanja i da zgrade i tu niknu.
A došao sam iz pravca Vojvođanke ulice na NBG, i ono ideš napred i taman pred Tošin bunar nije bilo ništa sad neka ulica ide na novi most. A i dosta se izgradilo pored. A najjača mi je ta stara Bežanija kako sa jedne strane ulice još uvek drže se stare sremačke kuće, a preko puta sve novoizgrađene zgrade. Haha kad će početi da prodaju imanja i da zgrade i tu niknu.
Samo je kružni tok uži
-
Ogi
- Banned
Da li neko zna iz kog je razloga Ugrinovacka ulica ostavljena da propada ?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
@Ogi
Potpuno si u pravu. Ugrinovačka jeste jedna od dve najfrekfentnijr ulice u Zemunu.
Samo je deo od nizbrdice prema parku pa do stadiona presvučen novim slojem asfalta, i to je dobro.
Ostatak je u katastrofalnom stanju, sramota!!!
Pored klasičnih rupa ima gomila raznih drugih varijacija na temu ulegnuća, naborana podloga, ma svašta , ugl raspad sistema.
A ako se ikada udostoje da rade i druge delove, veći deo ulice, verujem da će početak radova biti nekog septembra. Jer red i običaji nalažu da ako se radi nešto to nešto mora i da se svima smuči
Snork
\/

RNE-L21
Potpuno si u pravu. Ugrinovačka jeste jedna od dve najfrekfentnijr ulice u Zemunu.
Samo je deo od nizbrdice prema parku pa do stadiona presvučen novim slojem asfalta, i to je dobro.
Ostatak je u katastrofalnom stanju, sramota!!!
Pored klasičnih rupa ima gomila raznih drugih varijacija na temu ulegnuća, naborana podloga, ma svašta , ugl raspad sistema.
A ako se ikada udostoje da rade i druge delove, veći deo ulice, verujem da će početak radova biti nekog septembra. Jer red i običaji nalažu da ako se radi nešto to nešto mora i da se svima smuči
Snork
\/

RNE-L21
-
Ogi
- Banned
Dobijem napad tikova od stresa svaki put kada sam prinudjen da njome prolazim. Tako I danas. Kakvi su ono sahtovi, rupe I sve ostalo... I. tako je vec godinama samo sada malo gore.... bukvalno NECE da je poprave.