Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Dinkić pazario prvi.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=644970
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=644970
E vala, baš mu i stoji 
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da ne kažu posle kako ne ispunjava obećanja, eto nešto je i ispunio.
Meni je auto simpatičan, ali za sada, ništa više od toga. Tek kada ga malo bolje upoznam reći ću nešto više, ali svakako želim FIAT-u da prodaja ide bolje nego što se očekivalo jer to može samo doneti dobro našoj privredi i našim ljudima koji rade za FIAT.
Meni je auto simpatičan, ali za sada, ništa više od toga. Tek kada ga malo bolje upoznam reći ću nešto više, ali svakako želim FIAT-u da prodaja ide bolje nego što se očekivalo jer to može samo doneti dobro našoj privredi i našim ljudima koji rade za FIAT.
Posetite www.garaza.rs !
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jes' da je picasso stariji, ali dobro su ocenili 500L
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ako ovako nastave,bice nam potreban suvozac ukoliko zelimo da vidimo kojom brzinom se krecemo...
Koliko mi je gadan ovaj Citroen,samo zbog tih instrumenata... Toliko su mi gadni,da bih dao -2 Citroenu na Comfort.
Ja imam osecaj kao da bih svaki put kada hocu da pogledam brzinu,malo skrenuo u desno...
Koliko mi je gadan ovaj Citroen,samo zbog tih instrumenata... Toliko su mi gadni,da bih dao -2 Citroenu na Comfort.
Ja imam osecaj kao da bih svaki put kada hocu da pogledam brzinu,malo skrenuo u desno...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jel si vozio nekad citroen sa takvim resenjem?
Meni je sasvim prirodno... Tj kad gledas pravo ne treba uopste da skreces pogled da bi video koliko ides...
Meni je sasvim prirodno... Tj kad gledas pravo ne treba uopste da skreces pogled da bi video koliko ides...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prekjuče u Cara Dušana u Zemunu sam video beli 500L sa probnim tablicama. Čudan neki auto. Veći nego što sam mislio da je.
Širim haos!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Fiat 500L
Stigao je izgleda i i domaće auto salone. Danas ga videh u prolazu iz auta ispred Stojanova. Crveni sa belim krovom. Mnogo lepo izgleda, ozbiljan autić. 
Tapatalk
Tapatalk
Ovaj je u salonu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne znam, deluje mi da bi moglo da se pazari barem 5 boljih automobila od ovog za iste pare.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Cena/kvalitet odnos nije ni bio na vrhu liste prioriteta za ovaj auto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Sa druge strane, taj kriterijum je jako bitan barem na ovim prostorima... Opet, sumnjam da su očekivanja da će ovde da se prodaje kao blesav niti da smo im mi potencijalno tržište.dragvorl napisao:Cena/kvalitet odnos nije ni bio na vrhu liste prioriteta za ovaj auto.
Ne znam, voleo bih da se dobro prodaje, ali nešto sam skeptičan.
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!