Kratko traje plovidba i nije skup.
Imao sam neku preporuku i za smeštaj, ako se setim napisaću.
@Darko
Terme i mala deca ne idu zajedno.
Kratko traje plovidba i nije skup.

Sve stoji, sem hrane i jezika. Ne htedoh da pametujem o hrani, jer je to individualno, ali, što napisaše napred, skupo, male porcije i nije po mom ukusu.Darko napisao:Ko voli istoriju, arhitekturu, gradjevine, kulturu, umetnost, muziku, jezike, automobile, hranu, vino.. Itd.. Italija je neuporediva sa bilo kojom drugom zemljom na svetu.

Nisu, nego treba da se jede redom: antipasti, primi piatti, secondi piatti, dolci. A sve po 7-8e minimumDay Walker napisao:A porcije su pravljene za liliputance

Nisam mislio na engleski. Nego italijanski. Po mojim kriterijumima najmelodicniji jezik na svetu. Meni je to kao muziku da slusam.A sa engleskim će te se "napričati
 ). Prema tome dobra ponuda uvek moze da se nadje ako se trazi... Mada sve u svemu ja volim bas more/more ovo mi je vise nekako za drugi tip odmora... Posle smo otisli 2 nedelje u Istru da se iskupamo...
). Prema tome dobra ponuda uvek moze da se nadje ako se trazi... Mada sve u svemu ja volim bas more/more ovo mi je vise nekako za drugi tip odmora... Posle smo otisli 2 nedelje u Istru da se iskupamo...Potpuno tačno, najsažetiji i najtačniji opis vrste letovanja koje nudi Italija. Nakon nekoliko letovanja po Grčkoj i par arapskih svojevremeno poularnih zemalja krenuli smo da probamo Italiju što je za posledicu imalo da poslednjih deset godina letujemo isključivo na čizmi, obišli smo je gotovo celu osim severnih delova zemlje, uključujući i ostrva.Darko napisao: 12 Jan 2018, 10:02 Ko voli istoriju, arhitekturu, gradjevine, kulturu, umetnost, muziku, jezike, automobile, hranu, vino.. Itd.. Italija je neuporediva sa bilo kojom drugom zemljom na svetu.
 . Ostatak zapadne obale (Toskana, Ligurija) je nama bliži ali su cene svega osetno skuplje nego na jugu. Više je za zujanje nego za klasično letovanje mada smo mi iskopali par mesta koja su spoj ova dva. Takođe puno gradova i stvari u unutrašnjosti za obići.
 . Ostatak zapadne obale (Toskana, Ligurija) je nama bliži ali su cene svega osetno skuplje nego na jugu. Više je za zujanje nego za klasično letovanje mada smo mi iskopali par mesta koja su spoj ova dva. Takođe puno gradova i stvari u unutrašnjosti za obići.  , restorani su dosta skupi ako idete na secondi piati ili ribu. S druge strane, uvek ima razne ponude ulične hrane (pogotovu na Siciliji), sveže ribe ako vas ne mrzi da spremite tako da tu može da se ušpara. Što se tiče pica meni su uvek bile bolje naše nego njihove, veoma često se ljudi iznenade kad vide kako su italijanske pice "siromašne" u odnosu na naše. Na pivo u italiji zaboravite, ili neko uvozno flaširano ili pređite na vina (kojagod, crvena ili bela, generalno male šanse da pogrešite)
 , restorani su dosta skupi ako idete na secondi piati ili ribu. S druge strane, uvek ima razne ponude ulične hrane (pogotovu na Siciliji), sveže ribe ako vas ne mrzi da spremite tako da tu može da se ušpara. Što se tiče pica meni su uvek bile bolje naše nego njihove, veoma često se ljudi iznenade kad vide kako su italijanske pice "siromašne" u odnosu na naše. Na pivo u italiji zaboravite, ili neko uvozno flaširano ili pređite na vina (kojagod, crvena ili bela, generalno male šanse da pogrešite)