A to sto ti pricas je u privatnoj kuci mozda? Da nije u pitanju Total TV,posto se secam da je nas u nasim kucama toliko otprilike kostalo,posto je jedina opcija taj preko satelita,pa imamo satelitsku televiziju i internet,osim u stanu gde imamo standardnu kablovsku...
Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Brate,dajes im 1.500e godisnje za taj internet,a sve im vracas ako raskines ugovor
Sam opticki kabl nije nesto preterano skup,meni su zvucnici povezani preko njega,a oprema takodje nije ne znam ti ni ja koliko... Da,nije kao obican modem,ali nije ni nesto katastrofa skupo,pogotovo za velike firme pod ugovorom...
A to sto ti pricas je u privatnoj kuci mozda? Da nije u pitanju Total TV,posto se secam da je nas u nasim kucama toliko otprilike kostalo,posto je jedina opcija taj preko satelita,pa imamo satelitsku televiziju i internet,osim u stanu gde imamo standardnu kablovsku...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
http://ikom.rs/kablovskiint/index.phpbane valjevo napisao:Jesi li siguran za ovo??? Samo 4 hiljade??? :shock:
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
opticki kabal koji ti koristis za muziku i ovaj nemaju veze sa vezom.Xepoj87 napisao:Brate,dajes im 1.500e godisnje za taj internet,a sve im vracas ako raskines ugovorSam opticki kabl nije nesto preterano skup,meni su zvucnici povezani preko njega,a oprema takodje nije ne znam ti ni ja koliko... Da,nije kao obican modem,ali nije ni nesto katastrofa skupo,pogotovo za velike firme pod ugovorom...
prvo sto kabal jeste skup a drugo, taj kabal od nekuda treba sprovesti do krajnjeg korisnika.
ti paketi sluze iskljucivo za velike firme uz neke posebne ugovorne obaveze
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Evo reče i Nuk, različiti su kablovi u itanju, a ovi su poprilično skupi. Ne, ne u pitanju je Sbb... Ja sam mislio da im je odavno besplatn uvodjenje, kad ono 100 evra... Nimalo naivno....
Moja devojka kod nje kući ima ovaj Flat 4, zadovoljna je... Pa ovo je fenomenalna cena za ovaj Flat 5.
Moja devojka kod nje kući ima ovaj Flat 4, zadovoljna je... Pa ovo je fenomenalna cena za ovaj Flat 5.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo mi je neverovatno za 4.000 din dobijes 50mpbs,neznam koja im je racunica.
- bane valjevo
Pitanje je koliko košta uvođenje...
Pa oni pustili tebi 1 mbps ili 50 mbps isto im se vata, nikakav specijalni trosak nemaju.oli napisao:Ovo mi je neverovatno za 4.000 din dobijes 50mpbs,neznam koja im je racunica.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja na poslu imam SBB kablovski od 60 Mbs, kao sekundarni link (primarni je direktna veza optikom na Orion). Radi odlicno, ista situacija mi je i kuci, gde je 6 Mbs. Generalno, SBB se ozbiljno popravio u odnosu na prve korake, kad su svi korisnici imali horor iskustva sa netom.
Ja sam i dalje u soku za cenu Ikoma
Sada sam im poslao mail da li mogu da postanem njihov korisnik ako raskinem ugovor sa SBB-om...
Ako je moguce,vec sutra menjam na ikom.
To mi dodje kao popust,a dobijem 3 puta brzi internet
Bane i Total TV je SBB,samo preko satelita u kucama gde se ne isplati da sprovode kabl zbog jednog korisnika...
p.s. Sada sam video da im je centrala na adredi preko puta moje kuce u Zemunu
Jos jedan razlog za Ikom
Sada sam im poslao mail da li mogu da postanem njihov korisnik ako raskinem ugovor sa SBB-om...
Ako je moguce,vec sutra menjam na ikom.
To mi dodje kao popust,a dobijem 3 puta brzi internet
Bane i Total TV je SBB,samo preko satelita u kucama gde se ne isplati da sprovode kabl zbog jednog korisnika...
p.s. Sada sam video da im je centrala na adredi preko puta moje kuce u Zemunu
Jos jedan razlog za Ikom
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- bane valjevo
Aha, vidiš to nisam imao pojma...
Ali proturili su mu i kablove, sad sam zvao da pitam...
edit Javi nam šta su ti rekli... :mig:
Ali proturili su mu i kablove, sad sam zvao da pitam...
edit Javi nam šta su ti rekli... :mig:
Poslednja izmena od bane valjevo u 29 Jan 2012, 12:11, izmenjeno 1 put ukupno.
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Xepoj87, samo obrati paznju na UPLOAD, ako ti je bitan. SBB je tu bolji... Ne znam koliko, mrzi me sad da gledam njihov sajt 
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
SBB

SBB podigao brzinu od danas i to osetno. Ja sam sa 6/0.5Mbps skočio na 10/1Mbps, za iste pare: 1540 din. uz ugovornu obavezu.
http://www.sbb.rs/Internet+paketi/327/FlatHome.shtml

SBB podigao brzinu od danas i to osetno. Ja sam sa 6/0.5Mbps skočio na 10/1Mbps, za iste pare: 1540 din. uz ugovornu obavezu.
http://www.sbb.rs/Internet+paketi/327/FlatHome.shtml
Posetite www.garaza.rs !
- džole
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 15:37
- Garaža: Nissan Qashqai 2025. Tekna plus 4wd
Ja sam već 4-5 godina i Beotelu i jako sam zadovoljan internetom.
Nisam siguran koji je paket i koja je brzina a ni koja je cijena, uglavnom odlično radi i zadovoljan sam.
Nisam siguran koji je paket i koja je brzina a ni koja je cijena, uglavnom odlično radi i zadovoljan sam.
"Dobro znaj da uvek tu sam ja!" Stella Rossa di Belgrado