stefanan napisao: 28 Nov 2017, 19:49
Šta je beše lek za zamagljena stakla iznutra?
Nisam siguran šta je problem, trebao bi mali servis da radim, možda je do filtera, al mnogo mi nesto magli šoferka. 10 minuta joj trebalo da se unormali.
stefanan napisao: 28 Nov 2017, 19:49
Šta je beše lek za zamagljena stakla iznutra?
Nisam siguran šta je problem, trebao bi mali servis da radim, možda je do filtera, al mnogo mi nesto magli šoferka. 10 minuta joj trebalo da se unormali.
Da li je bila uključena klima?
Da, zato i pizdim stavio na max ono lagano krenulo od dna da se razbistrava i traje i traje i traje...
ddanijell napisao: 28 Nov 2017, 20:40
Filter i ako je vlazan on bi se osusio
I ne bas, jer se obicno navlazi jer se u kucistu nakupi vlaga, a to bas ne ispari tek tako. Ne pricam ovo napamet, jos dok sam u servisu radio su dolazile razne besne masine sa ovom boljkom.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ok, ali ne treba leciti posledicu, vec naci uzrok. Ako su sva creva prohodna za odvod vode filter ne sme da bude vlazan , mislim hocu da kazem da to nije normalno.
Svakako moze da krene od provere filtera, pa ako je tu mokro to znaci ono gore navedeno, i naravno kasnije zamenu filtera kada sredi da ne ulazi voda.
Onda bi se oprostio od HUD-a, grejana soferka je vrhunska stvar, isprobana dosta puta
Tapatalk
To zadovoljstvo ne ide bez popriličnog vizuelnog hendikepa. Noću posebno iritira, ja nisam uspeo da se naviknem.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Koja si kola vozio pa imas taj vizuelni hendikep?
Ja to na XC60 ne konstatujem
Tapatalk
Novi Focus, od pre nedelju dana je slika.
Mnogi ne konstatuju i mnogo gore stvari. Meni smeta, a nije mi kritično jer je auto na prijatnih 20tak celzijusa kada krećem na posao zimi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
@Stefane, najverovatnije ti je zapušen filter. Zameni sutra i sve će biti ok. Imaš u Kit komercu, AP, ma gdegod. Nadi na netu kako se menja i zameni. Pazi da ne slomiš poklopac koji fiksira filter.