Dete ( 3-4god ) sa igracom u ustima STOJI na zadnjem sedistu kod majka sva ponosna vozi svoju mecku, nisam verovao ocima sta gledam

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... oznja.htmlOd početka godine na drumovima u Srbiji stradalo je četrnaestoro dece do 14 godina. Deca su ove godine najčešće stadala u udesima kao putnici i to na zadnjim sedištima. Većina od njih se nebezbedno prevozi bez odgovrajuće korpe ili sedišta a roditelji, iako im je zaprećena velika novčana kazna, ne nabavljaju ovu dodatnu opremu. U MUP-u kažu da će zaoštriti kontrolu prevoza dece, a očekuju nas rigorozne kontrole u oktobru i novembru.
Posle dve godine kampanje samo 20 odsto roditelja koristi sedište ili korpu za prevoz dece u vozilu, pokazuje statistika.

Sta reci, ovo pokazuje koliko su ljudi ovde teski idioti sto se tice prevoza dece. I sam imam par primera u komsiluku, i dzabe pricas, svi imaju neki izgovor. Ne mogu da verujem da su ljudi toliko neodgovorni za sopstvenu decu.
 Sta reci, ovo pokazuje koliko su ljudi ovde teski idioti sto se tice prevoza dece. I sam imam par primera u komsiluku, i dzabe pricas, svi imaju neki izgovor. Ne mogu da verujem da su ljudi toliko neodgovorni za sopstvenu decu. Mali je bio sav izubijan, tri dana oči nije mogao otvoriti koliko mu je lice bilo otečeno od udarca air baga, slomio ruku, lice mu je sada u krastama koje se gule... Dete je provelo sedam dana u bolnici, a njemu ništa (verovatno je bio vezan). No, nesreća je mogla biti i veća: mali je 10 minuta pre sudara u rukama držao mlađeg brata (starog jedva godinu dana i tako su se vozili).
  Mali je bio sav izubijan, tri dana oči nije mogao otvoriti koliko mu je lice bilo otečeno od udarca air baga, slomio ruku, lice mu je sada u krastama koje se gule... Dete je provelo sedam dana u bolnici, a njemu ništa (verovatno je bio vezan). No, nesreća je mogla biti i veća: mali je 10 minuta pre sudara u rukama držao mlađeg brata (starog jedva godinu dana i tako su se vozili).   Srećom pa je majka malo pre nesreće preuzela mlađeg i otišla dalje drugim autom, inače ko zna šta bi bilo. I da priča bude još neverovatnija - čovek je policajac... Kao u zoni sumraka, tako nešto može samo kod nas da se vidi i čuje, nigde više.
  Srećom pa je majka malo pre nesreće preuzela mlađeg i otišla dalje drugim autom, inače ko zna šta bi bilo. I da priča bude još neverovatnija - čovek je policajac... Kao u zoni sumraka, tako nešto može samo kod nas da se vidi i čuje, nigde više.