Trazis oficijelno objasnjenje nekog proizvodjaca ili?
Most owner's manuals state that the vehicle should not be towed with the drive wheels on the ground for longer than x miles or faster than y MPH. The reason for this is that Neutral only disengages the engine from the transmission, but not the transmission from the wheels.
M3 E46 manual, na 144 imas towing, pa procitaj jel se slaze sa citatom ili moze
stefankmn napisao:Moja insignia je automatic, ako te zanima da vidiš kako ide javi se 222-333 Stefi hahahah
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ti si skoro uzeo auto. Zbog cega si se odlucio za taj menjac? Za drugara pitam. Auta koja gleda nisu iste klase, i nije isti tip menjaca, ali on striktno automatik hoce. Ceo zivot vozi automatike.
Pa gledao sam domace, nista konkretno nisam nasao. Navodno je Aisin isti model i u jednom i u drugom. Niko konkretnija iskustva nema. Standardno i hvale i kude (medju onima koji kude 3008 AT je i Vedrana Rudan:kezo:). Na kraju sam mu rekao da vidi po stranim sajtovima ako ga ne mrzi. Insigniu je nasao jednu u KG, vredi pogledati ali mu je cimanje. Za pug ima dobru kombinaciju, zavrne zeninu corolu 1.4d kupcu u roku od odmah, da sefu deo para za puga i ostatak (4 soma) moze i na rate. Sestra mu ima 308 sa istim motorom ali manuelac, pa sam mu rekao da pita i tog majstora zna li nekog ili nesto vise o menjacu.
Ja sam vozio par sluzbenih insignija manuelnih i automatskih i trenutno pokusavam da se dokopam jedne automatik. Veruj mi iz prve ruke, ako toliki auto treba da se vozi po gradu, automatik mnogo znaci. Cuo sam negde da im je ok, da nije problematican, van toga ne znam. Pozdrav