Ispade da je budva samo za setnju a u vodu ne zalaziti

Da ipak odem ja na istru

Ja sam bio ubedjen da je na mogrenu i nikoli voda super. Bar mi je tako delovalo na prvi pogled. Kakva je tek onda na gradskoj plazi u budvi, kao dunav i sava

Gradska plaža, pa, mutna je voda u sezoni, dosta ljudi, prenabudženo... zato je bolje ići u okolna mesta, Rafailoviće, Petrovac... lepše je mnogo. A sve ti je dole blizu kad si kolima, plus ako ti je potrošnja na magistrali ispod 6, za 20 evra ima svaki dan se vozaš svuda
 Gradska plaža, pa, mutna je voda u sezoni, dosta ljudi, prenabudženo... zato je bolje ići u okolna mesta, Rafailoviće, Petrovac... lepše je mnogo. A sve ti je dole blizu kad si kolima, plus ako ti je potrošnja na magistrali ispod 6, za 20 evra ima svaki dan se vozaš svuda   Jaz ti je lep, eno imamo neku ekipu snimaju podvodne serijale, i vrhunski je čista voda.
 Jaz ti je lep, eno imamo neku ekipu snimaju podvodne serijale, i vrhunski je čista voda.

I spust na Drobni Pijesak je strm, ali je laganica u odnosu na ovo
 I spust na Drobni Pijesak je strm, ali je laganica u odnosu na ovo   

ali ono novo, čisto ,fino
 ali ono novo, čisto ,fino  

Gde su ta odmarališta?Darko napisao:Gledam na bookingu, trokevetni apartman sa kuhinjom i parkingom, 150e za 4 nocenja. Valjda je to korektna cena?
Bio sam vise puta u budvi i nekako sam tamo navikao, svidja mi se stari grad, slovenska plaza, becici, dugacko setaliste, i kupanje na ostrvu sveti nikola. Vec znam gde su u budvi srpska odmaralista sa dobrom i jeftinom klopom po srb cenama..itd