Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Evo da upotpunim temu, pošto naš naslednik plave kante (zelena kantaSaša napisao:...... tzv. "keyless" sistemom koji otključava vrata auta čim se vlasnik približi autu, dakle ne mora da vadi ključ uopšte iz džepa niti da pritiska bilo kakve tastere na njemu.
 ) ima keyless entry/start. Keyless entry NE otključava vrata automatski kad se vlasnik sa ključem u džepu približi autu. Kao prvo, ključ mora da bude manje od 1m udaljen od auta da bi keyless uopšte funkcionisao, stoga ne verujem da mu je signal toliko jak da bi ga neko ko je udaljen neku razumnu udaljenost od auta (a da ga ja ne vidim) "uhvatio" nekim jammerom ili sličnim uredjajem. Drugo, da bi se vrata otvorila uopšte ne mora da se pritiska taster na ključu nego je dovoljno pritisnuti i držati taster na bravi jednu sekundu. Tako da ni u tom slučaju ne stoji da neko u tom momentu može da "uhvati" signal ključa, kad se već na njemu ne pritiska ni jedan taster. Eventualno može da "uhvati" signal auta, ali sumnjam da mu taj signal nešto vredi ako nema signal od ključa (ovo je moja lična pretpostavka).
 ) ima keyless entry/start. Keyless entry NE otključava vrata automatski kad se vlasnik sa ključem u džepu približi autu. Kao prvo, ključ mora da bude manje od 1m udaljen od auta da bi keyless uopšte funkcionisao, stoga ne verujem da mu je signal toliko jak da bi ga neko ko je udaljen neku razumnu udaljenost od auta (a da ga ja ne vidim) "uhvatio" nekim jammerom ili sličnim uredjajem. Drugo, da bi se vrata otvorila uopšte ne mora da se pritiska taster na ključu nego je dovoljno pritisnuti i držati taster na bravi jednu sekundu. Tako da ni u tom slučaju ne stoji da neko u tom momentu može da "uhvati" signal ključa, kad se već na njemu ne pritiska ni jedan taster. Eventualno može da "uhvati" signal auta, ali sumnjam da mu taj signal nešto vredi ako nema signal od ključa (ovo je moja lična pretpostavka).Cova sedi pored tebe u restoranu sa jednim "koferom" i pije kafu, a drugi cova sa "koferom" otvara tvoj auto, dok ti bezbrizno zderes stejk.kragujevac napisao:Evo da upotpunim temu, pošto naš naslednik plave kante (zelena kantaSaša napisao:...... tzv. "keyless" sistemom koji otključava vrata auta čim se vlasnik približi autu, dakle ne mora da vadi ključ uopšte iz džepa niti da pritiska bilo kakve tastere na njemu.) ima keyless entry/start. Keyless entry NE otključava vrata automatski kad se vlasnik sa ključem u džepu približi autu. Kao prvo, ključ mora da bude manje od 1m udaljen od auta da bi keyless uopšte funkcionisao, stoga ne verujem da mu je signal toliko jak da bi ga neko ko je udaljen neku razumnu udaljenost od auta (a da ga ja ne vidim) "uhvatio" nekim jammerom ili sličnim uredjajem. Drugo, da bi se vrata otvorila uopšte ne mora da se pritiska taster na ključu nego je dovoljno pritisnuti i držati taster na bravi jednu sekundu. Tako da ni u tom slučaju ne stoji da neko u tom momentu može da "uhvati" signal ključa, kad se već na njemu ne pritiska ni jedan taster. Eventualno može da "uhvati" signal auta, ali sumnjam da mu taj signal nešto vredi ako nema signal od ključa (ovo je moja lična pretpostavka).