Nisam bas toliko matorstarac vujadin napisao:Vreme je za Mečku...
2018 BMW Serija 3 (G20)
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: 2017 BMW Serija 3 (G20)
Kush, bre - X4 i X6 su zenomobili. X3 i X5 jok 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisu više Mečke tako penzionerska kola kao nekad, a ni BMW nije više vozački auto kao nekada...na sreću ili nažalost, kako ko gleda na stvar.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Meni licno Mercedes izgleda atraktivnije od BMW-a u poslednjih (minimum) pet godina. I to kroz ceo lineup da se prodje, takvo je stanje. Zanemarimo odlazeci vs. novi model, nego realne konkurente. Sad, sta ljudi vezu uz ovu ili onu znacku, to je nesto drugo.
- Delija
- Kontakt:
Mercedes mi je previse jajast.
Jedini koji mi se stvarno svidja je S coupe
Jedini koji mi se stvarno svidja je S coupe
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sta znam, nisu losi AMG modeli 
Nema sumnje da ce G20 biti top u klasi kad se pojavi.
Sto se mercedesa tice on nema los dizajn ali je bas ujajio
ko Audi nekada. C klasa izgleda svezije od trojke ali meni je F30 nekako dopadljiviji i adresivniji. 4GC pogotovo. Jedva cekam kakav ce biti novi 4GC, mada i ovaj sadasnji restajlig me odusevljava.
Sto se mercedesa tice on nema los dizajn ali je bas ujajio
Pa bice kao i sada, Bmw prvi izbaci 3ku, pa onda MB izbaci C klasu i usere trojku, a onda Audi izbaci A4, cisto da se i oni igraju 
U ovoj generaciji Bmw ima problem sa manjkom maste, te im dizajn jako malo napreduje.
Kada smo kod toga, i ja mislim da je C klasa nazadovala sa dizajnom malcice posle w204, ali je opet najbolji i sa razlogom najprodavaniji auto u klasi. Kupe i kabrio su vec prica za sebe i oni kidaju i vizuelno
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
U ovoj generaciji Bmw ima problem sa manjkom maste, te im dizajn jako malo napreduje.
Kada smo kod toga, i ja mislim da je C klasa nazadovala sa dizajnom malcice posle w204, ali je opet najbolji i sa razlogom najprodavaniji auto u klasi. Kupe i kabrio su vec prica za sebe i oni kidaju i vizuelno
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Gde si iskopao da je najprodavaniji?
- Delija
- Kontakt:
Previse se druzi sa Nidzom 
Ne mogu da garantujem, ali se secam kad smo skoro u nekoj temi poredili prodaju da je fora bila da Merc sve oznacava i broji kao C klasu (karavan, kupe...), dok BMW ima 3, 3 touring, 4.
Kad se sabralo trojka bila ispred.
Kad se sabralo trojka bila ispred.
Jok, samo sedan i karavan su prodati u 425.000 primeraka.
Nesto pamtim da 3, 3 touring, 3 GT imaju oko 410k, ali sam siguran da cete vi izneti preciznije cifre, kada izgleda da vec znate kolike su.
Nesto pamtim da 3, 3 touring, 3 GT imaju oko 410k, ali sam siguran da cete vi izneti preciznije cifre, kada izgleda da vec znate kolike su.
The C-Class was once again the highest-volume Mercedes-Benz model in 2016, selling approximately 425,000 units of the Saloon and Estate.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 30 Jun 2017, 20:48, izmenjeno 3 puta ukupno.
Xepoj87 napisao:Pa bice kao i sada, Bmw prvi izbaci 3ku, pa onda MB izbaci C klasu i usere trojku, a onda Audi izbaci A4, cisto da se i oni igraju
Zar muslis da ce nova C klasa da napreduje puno u odnosu na ovu. Mislim da ce razlike biti manje nego izmedju f30 i G20.
Svi oni nemaju puno hrabrosti da izbace dizajnerske revolucionarne ideje.
A4 novi je jako mali dizajnerski otiso dalje. E klasa napred jako slicna redizajnu predhodne, nazad je vec dosta izmenjena. 5-ca isto nije previse drugacija od predhodnika.
Morao sam 2 puta da procitam da bih bio siguran da si zaista to napisao 
Ajde sada stavi W202, W203, W204 i W205 C klasu jednu pored druge, otvori slike zajedno, pa uporedi.
Vise razlicite mogu biti samo ako im i znak promene
Ne menjaju samo dizajn medju generacijama, nego celu filozofiju svog dizajna.
Ajde sada stavi W202, W203, W204 i W205 C klasu jednu pored druge, otvori slike zajedno, pa uporedi.
Vise razlicite mogu biti samo ako im i znak promene
Ne menjaju samo dizajn medju generacijama, nego celu filozofiju svog dizajna.
Dobro ako cemo tako. Stavi e46, e90, f30. Bilo nekad, sad su razlike sve manje.
Ako bude razlika izmedju w205 i w206 ili kako se bude zvao tolika kao izmedju 204 i 205 dobijas od mene jednu.
Mislim sam zadnjih par godina ne po pre 20 god. Merc je kao ubo tu liniju i terace neko vreme dok se ne iscrpi dizajn.
Stavi proslu E-klasu FL i aktuelnu od napred. Gde je tu napredak???
Ako bude razlika izmedju w205 i w206 ili kako se bude zvao tolika kao izmedju 204 i 205 dobijas od mene jednu.
Mislim sam zadnjih par godina ne po pre 20 god. Merc je kao ubo tu liniju i terace neko vreme dok se ne iscrpi dizajn.
Stavi proslu E-klasu FL i aktuelnu od napred. Gde je tu napredak???
Jbg, stavi GLK i GLC...i tako u krug, a ti se uhvatio jedinog modela koji iz jednog ugla i to samo na slici podseca na stariji model i to je to.
Ali sam mislio da pricamo o 3 i C.
E46, E90 i F30 dele vise detalja od W204 i W205, sigurno, cak i da ne ubacujemo W203.
I to je bilo ok u toj maloj meri, dok nisu izbacili ovu novu generaciju, gde je petica maltene jaci restyle F10-ke.
W204 restyle je doneo maltene vise promena od G30
Nemaju sta da ubodu, uboli su i sa W204 dizajn, cak i vise od W205, koji je bolji samo u enterijeru, pa su ga promenili sa sledecom generacijom, kao sto ce i sadasnji.
Bmw prosto ne menja toliko automobile, sto je opet ok, ali mislim da je g30 dostigao vrhunac toga i vidimo da su generalno krenuli sa slabim promenama u ovoj generaciji.
Ali sam mislio da pricamo o 3 i C.
E46, E90 i F30 dele vise detalja od W204 i W205, sigurno, cak i da ne ubacujemo W203.
I to je bilo ok u toj maloj meri, dok nisu izbacili ovu novu generaciju, gde je petica maltene jaci restyle F10-ke.
W204 restyle je doneo maltene vise promena od G30
Nemaju sta da ubodu, uboli su i sa W204 dizajn, cak i vise od W205, koji je bolji samo u enterijeru, pa su ga promenili sa sledecom generacijom, kao sto ce i sadasnji.
Bmw prosto ne menja toliko automobile, sto je opet ok, ali mislim da je g30 dostigao vrhunac toga i vidimo da su generalno krenuli sa slabim promenama u ovoj generaciji.