havijer napisao:Pitam se da li postoji neki uski nosač koji bi se mogao na zid iznad kutije za roletnu a da sama klima malo prelazi u ovaj prostor gde je kutija za roletnu i da tako 'visi'.
Pitanje je kuda bi cevi prošle, jer kroz kutiju od roletne ne mogu. Morala bi klima da stoji skroz desno ili skroz levo (ako ne smeta struja).
Koliko cm imaš iznad roletne?
Pronađi uputstvo za montažu klime pa premeri sve lepo.
Aham, Samsung.
Zvao sam ovlasceni, kazu mora da se otvari, da bi se utvrdilo sta je. Po iskustvu, vrv je ekran, sto je vrlo verovatno neisplativo za popravku
blaugrana napisao:Aham, Samsung.
Zvao sam ovlasceni, kazu mora da se otvari, da bi se utvrdilo sta je. Po iskustvu, vrv je ekran, sto je vrlo verovatno neisplativo za popravku
Sent from my SM-J500FN
Da ne cuje zlo, ekran se samopopravio
Nema crte od juce popodne. Jedino sto sam primetio je kad ukljucim YT pojavi se ponovo.
Samo da pohvalim Candy mašinu 8/6kg za pranje i sušenje. Da li je danas svaka mašina za veš ovako dobra i tiha, i ovako dobro opere i osuši veš za slaganje u orman pravo iz mašine, nemam pojma, ali ovaj uređaj je fantazija. Ne da nije za izbegavanje ovakav uređaj, dapače.
Vrlo nezahvalna stvar. Šta najviše gledaš (sport, filmovi, igre?), kakva ti je pozicija (pravo ispred TV-a ili neko gleda TV iskosa), da li gledaš filmove u mraku ili je upaljeno svetlo? Na osnovu ovoga će moći da se zaključi da li ti više odgovara IPS ili VA panel, pa onda neko može da ti preporuči model (ja sam ispao iz te priče, kada sam kupio TV shvatio sam da je LED nakon plazme đubre i više me ne interesuje dok OLED ne siđe u prihvatljive cenovne okvire)