mozda je ozenio vesticumisha napisao:Sigurno u kaseti drzi slaninu.Med napisao:Најлуђе што сам видео је веза белог лука како виси. Лик је краљ !
Šta vam je obešeno na retrovizor
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Šta vam je obešeno na retrovizor
ni ja nista ne nosim na retrovizoru

BobRock napisao:Nemam nista okaceno, nervira me kad u pregradi od vrata imam nesto, a kamoli da mi visi neki luster u kolima
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
nuk napisao:ni ja nista ne nosim na retrovizoru
mozda je ozenio vesticumisha napisao:Sigurno u kaseti drzi slaninu.Med napisao:Најлуђе што сам видео је веза белог лука како виси. Лик је краљ !
Kad sam kupio Pola u pregradi ispod sedista je bila veza belog luka... I nista, mi napravili kobaje s njim posto je bio decembar...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
jel si vratio bar jednu kobaju u kasetu 
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Aeron bočica (black ice), ali zakačena visoko, tik do retrovizora kako mi ne bi puno lelujala i smetala.

Pa da, pravi domacin... Slanina, VW, covek voli prave vrednosti.djiuliju napisao: VW, slucajnost ili ne![]()
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
fq400 napisao:BobRock napisao:Nemam nista okaceno, nervira me kad u pregradi od vrata imam nesto, a kamoli da mi visi neki luster u kolima
Nista! 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Jelkica je plafon koji mogu da podnesem na retrovizoru. A to sam uspeo da progutam samo iz razloga sto tada dosta bolje mirise zbog strujanja vazduha nego kad mi stoji negde dole.
Disco kugla koju sam dobila od drugarice.
Elem, dobijem ja od roditelja prvi auto, Yugo In, ponos nase auto industrije davne 2004. Drugarica i ja odemo u NS i na semaforu pored nas stoji Mini moris sa dve kvarcovane plavuse sa ispeglanim kosama, totalno fancy i naravno disco ball.
Moja drugarica se okrene ka meni i kaze: Vidis, nama samo fali disco kugla. Kupila mi je tu kuglu nakon nekoliko dana i od tad se ona prva seli kad se menja auto
Elem, dobijem ja od roditelja prvi auto, Yugo In, ponos nase auto industrije davne 2004. Drugarica i ja odemo u NS i na semaforu pored nas stoji Mini moris sa dve kvarcovane plavuse sa ispeglanim kosama, totalno fancy i naravno disco ball.
Moja drugarica se okrene ka meni i kaze: Vidis, nama samo fali disco kugla. Kupila mi je tu kuglu nakon nekoliko dana i od tad se ona prva seli kad se menja auto
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Ja u kolima imam par brojanica koje sam dobio na putovanjima iz raznih manastira. Kad promenim auto samo to pokupim i prenesem, ostalo ostavljam.
Na retrovizoru ponekad jelkica, ne volim kad je nova pa mi mirise iznad nosa...
Na retrovizoru ponekad jelkica, ne volim kad je nova pa mi mirise iznad nosa...
ja samo krst sa ostroga, i ponekad jelkicu. one budzevine od opancica, jesu zanimljive, ali je tesko voziti, jer skida veliku povrsinu.