Vec vidim scenu za jedno 2 godine - 3 ujutru, Ogi stao na pumpi u Grckoj i ne moze da deaktivira alarm. 'Vata se za telefon i zove gavrana da mu "objasni"gavran napisao:Poslao sam ti telefon na PP

Vec vidim scenu za jedno 2 godine - 3 ujutru, Ogi stao na pumpi u Grckoj i ne moze da deaktivira alarm. 'Vata se za telefon i zove gavrana da mu "objasni"gavran napisao:Poslao sam ti telefon na PP

sala mala. Inace, drugaru je zapucala brava na prvoj generaciji fejslift, zakljucas auto a zadnja vrata otvoris najnormalnije.
 sala mala. Inace, drugaru je zapucala brava na prvoj generaciji fejslift, zakljucas auto a zadnja vrata otvoris najnormalnije. Pa to me brine, taj alarm ume da zajebava.gavran napisao:Kad mu crkne baterija u kartici pa ostane negde blokiran

Ako ti crkne baterija, stavis rezervnu koju drzis u pretincu. Ako je nemas, u svakom slucaju dobijes PIN kod (4 cifre) koji prilicno jednostavno uneses preko tastera na kome je i blinker za alarm.Ogi napisao:Pa to me brine, taj alarm ume da zajebava.gavran napisao:Kad mu crkne baterija u kartici pa ostane negde blokiran
 a mogu i gavrana da zovem u pomoc
 a mogu i gavrana da zovem u pomoc  

Tako otprilike. S tim što samo lampica u autu signalizira da je baterija pri kraju, odnosno posle gašenja alarma lampica nastavi da plinka onako nekom dinamikom kao žmigavac na autu i to je signal da treba promeniti bateriju. Inače godinu i po otprilike joj je vek. Samo treba prilikom zamene staviti neku kvalitetniju tipa Renata ili Sony što sajdžije prodaju da bi opetzYx napisao:Ako ti crkne baterija, stavis rezervnu koju drzis u pretincu. Ako je nemas, u svakom slucaju dobijes PIN kod (4 cifre) koji prilicno jednostavno uneses preko tastera na kome je i blinker za alarm.Ogi napisao:Pa to me brine, taj alarm ume da zajebava.gavran napisao:Kad mu crkne baterija u kartici pa ostane negde blokiran
Inace ti taj blinker i signalizira da li je baterija kartice na izdisaju, kao i blinker na samoj kartici (ili jedno od ta dva, ne secam se vise).
Cela neugodnost ako ti crkne baterija, a nemas drugu je da alarm "svira" dok ti uneses PIN da ga odblokiras i onda do prve radnje po bateriju.