TapaT

Lepo, lepoFloyd napisao:Odličan. Ja sam sa D14 kog sam i uzeo na tvoju preporuku, prezadovoljan.Xepoj87 napisao:Nek' ide zivot.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I ja sam se malo apgrejdovao

Sada ce nova generacija krajem godine, pa ce mi do tada ova fino izgurati 1080p.
 Sada ce nova generacija krajem godine, pa ce mi do tada ova fino izgurati 1080p.

Radio sa Google drive i sa mail.ru (ovaj i dalje na poslu sljaka). Oba imaju desktop verziju gde rade trenutnu sinhronizaciju (naravno ako ima interneta).bane valjevo napisao: I treba mi preporuka za Cloud. E sad... Imam 20ak foldera, većinom na Desktop-u, i u podfolderima na Desktop-u prepunih Word dokumenata, Excel tabela, i Jpeg. Screenshot-ova, te bih voleo da kada ja napravim neku promenu na njima, ili njihovom sadržaju da se ista oslika (ne mora momentalno, ali na primer jednom ili dva puta dnevno) i u Cloud-u.
Dragi dnevniče, da li je ovo moguće?
Ali cena joj je PRETERANAXepoj87 napisao:To je ova, ima obicna xtreme i ova aorus, sa fabrickom 11Ghz memorijom:
http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/G ... X11-8GD#kf

Svaka cast za 1080!Floyd napisao:Odličan. Ja sam sa D14 kog sam i uzeo na tvoju preporuku, prezadovoljan.Xepoj87 napisao:Nek' ide zivot.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I ja sam se malo apgrejdovao
DanielC
You know the laptop its Expensive when you use a Macbook as a pad mouse !