https://www.youtube.com/watch?v=sxfXA3avSns

U pravu si. S tim da je po njihovom popisu 1 milion i trideset hiljada Albanaca na Kosovu, a 370 hiljada je neka navodna "kosovska dijaspora". Kad bismo mi tako brojali, bilo bi bar 15 miliona Srba.samo polako napisao:Ne znam koliko se sećaš ali su u bivšoj državi oni uvek odbijali da se popišu i umesto preciznih podataka imali smo procene koje su išle i do 2 miliona.
Već godinama odbijaju da se popišu ili se popisuju tako što svi Albanci, gde god se nalazili, imaju pravo da se popišu.
Tako da ih ima više nego što je stvarna situacija na terenu. Nešto slično su pokušali i Bošnjaci.
Po zadnjem popisu Kosovu ima oko 1,4 miliona. Dakle u padu.
Čak su objašnjavali da je to zbog edukacije žena od proglašenja nezavisnosti.
Sve je bila fora koja je uspela.

koliko se samo ljudi zaposlilo preko stranke u prethodnih 5 godina? Ja ih znam minimum 10. Sto kaze jedan moj stari drug (sada ozbiljan tatin direktor): 'Bato meni odgovara ovo stanje jer mozes praviti razne kombinacije. Inspekciju skoro celu znam, nema kome nisam cinio. Drka me konkurencija jedino, niko vise'. Da ne pricam o onima koji su zaokruzili 6 i onda opleli po statusima tipa narode moj stoko moja. Nece narod DS ekipu vise da 'gleda'.
 koliko se samo ljudi zaposlilo preko stranke u prethodnih 5 godina? Ja ih znam minimum 10. Sto kaze jedan moj stari drug (sada ozbiljan tatin direktor): 'Bato meni odgovara ovo stanje jer mozes praviti razne kombinacije. Inspekciju skoro celu znam, nema kome nisam cinio. Drka me konkurencija jedino, niko vise'. Da ne pricam o onima koji su zaokruzili 6 i onda opleli po statusima tipa narode moj stoko moja. Nece narod DS ekipu vise da 'gleda'. 
 Ko ste Vi ?
- SRBI
Šta hoćete ?
- IZBORE
Za koga ćete glasati ?
- NEĆEMO NI GLASATI, BOLI NAS K*RAC