Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Meni nije jasno da si stvarno mislio da neko moze rukom toliko da zasece lim

Brzine idu u H-a !!!

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
https://www.facebook.com/Istinomer/vide ... 622166188/
Ko ima nerava da pogleda...
Ko ima nerava da pogleda...
Ide baba u teretanu i pije sejkove.Day Walker napisao:Meni nije jasno da si stvarno mislio da neko moze rukom toliko da zasece lim![]()
Sent from my m2 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Da znate kako je kukala i lelekala mislio sam da se Tesanovic preziva a onda znate epilog.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Baćko moj, ako se Tešanović preziva, bio bi donji 

Evo, dobio sam kupone u Maxiju i narucio danas 2 pice od 32cm, dosli za 35Grujic napisao:Big pizza je u pocetku kasnila, cak mislim nekad i namerno reklame radi, sada realno tesko da ce da zakasne kada ih ima na dosta mesta u gradu
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nidzo, sve zavisi od pice. ako je italijansko testo, ne moze da se ugnjecavi, ali se u sustini slazem.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- kragujevac
Planirana operacija, sve prošlo Ok, ali nije da ne boli.
Rekonstrukcija tetive na stopalu, pomeranje ugla stopala ugradnjom titanske pločice + osteotomija (presecanje)
Calcaneusa (petne kosti) i ponovno spajanje šrafovima pod drugim uglom. Sve u cilju ispravljanja deformiteta ravnog tabana.
Ležim u apartmanu, u bolnici gde radim, na odeljenju koje vodim već godinama. Što se toga tiče, sve OK, ali bez sredstava protiv bolova ne ide.
Najbrljivije od svega je što moram da hodam 6 nedelja na štakicama, bez opterećenja leve noge.
Rekonstrukcija tetive na stopalu, pomeranje ugla stopala ugradnjom titanske pločice + osteotomija (presecanje)
Calcaneusa (petne kosti) i ponovno spajanje šrafovima pod drugim uglom. Sve u cilju ispravljanja deformiteta ravnog tabana.
Ležim u apartmanu, u bolnici gde radim, na odeljenju koje vodim već godinama. Što se toga tiče, sve OK, ali bez sredstava protiv bolova ne ide.
Najbrljivije od svega je što moram da hodam 6 nedelja na štakicama, bez opterećenja leve noge.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Brz oporavak ti želim 
Ni ne vidoh snimak, brz oporavak želim
I rokaj sredstva protiv bolova
I rokaj sredstva protiv bolova
- kragujevac
Hvala, trebaće mi strpljenja sledećih par nedelja. Analgetika ima dovoljno, a i ako mi nešto dodatno treba, imam ključeve od svih ormana na odeljenju.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- kragujevac
Hvala i tebi. Sad se čuh sa mamom u KGu, i majka k'o majka: Siiiine, nemoj da žuriš kući ako te boli, kući ćeš odmah da počneš nešto da radiš, u bolnici si pacijent pa je to drugačije itditd. Priča mi sve ono što ja pričam pacijentima kad radim. 
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac