Da li mi verujete da sam se istripovao da sam omasio pumpu i krenuo da sipam benzin,vratio crevo posle 0.3l ili ti 40 dinara i presao na drugu pumpu,gde sam shvatio da nisam omasio,vec da je to zaista cena ED-a
Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Re: Gorivo poskupljuje, PONOVO
Juce na OMV, ED 156.9 dinara  
Da li mi verujete da sam se istripovao da sam omasio pumpu i krenuo da sipam benzin,vratio crevo posle 0.3l ili ti 40 dinara i presao na drugu pumpu,gde sam shvatio da nisam omasio,vec da je to zaista cena ED-a

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- 
				Ogi
 - Banned
 - Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
 - Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Ma ne sipam. Ponekada.methane.master napisao:Tek će ti biti smešno kad vidiš pošto je BMB98 koji sipaš.
odo ja danas u bjeljinu... 

- Филиповић
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
 - Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Ову тему треба закључати јер само заузима место.
Треба отворити тему - "Гориво појефтинило, ПОНОВО", заузимаће много мање места, а и тон постова ће бити веселији...

Треба отворити тему - "Гориво појефтинило, ПОНОВО", заузимаће много мање места, а и тон постова ће бити веселији...
- methane.master
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
 - Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Lako je tebi, kad ti je na 30 km.dragan napisao:odo ja danas u bjeljinu...
Филиповић napisao:Ову тему треба закључати јер само заузима место.
Širim haos!

bio danas u bjeljini, ima tacno 55km od centra mitrovice...dragan napisao:odo ja danas u bjeljinu...
sipao bmb100 na omv-u, cena 2,63km, a bmb95 je 2,54...
ispadne litra stotke oko 160 dinara...kad bi sipao normalan bmb95 na nekoj drugoj pumpi izaslo bi oko 145din...
na manjim privatnim pumpama je oko 0,10 niza cena, ali sam hteo bas omv...
sto se tice ponasanja auta, isto je kao i na nasem benzinu, koliko sam uspeo da primetim...i max brzina je ista, cajger stane na 220kmh...
a da krenem sa zaverom, cini mi se da mozda trosi za nijansu vise od ove nase brlje...
- 
				Cherokee
 - Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
 - Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Jel OMV u Bijeljini negde u samom gradu? Pitam posto sam prolazio obilaznicom pored BN, tu sam vidjao samo one Neskoviceve pumpe i Petrol valjda...

- methane.master

Pa siroma' naviko na brlju.dragan napisao:a da krenem sa zaverom, cini mi se da mozda trosi za nijansu vise od ove nase brlje...
Dal je zavera ili nije, meni je recimo pre 4 meseca potrošnja skočila sa ekovim benzinom od 98 oktana i naravno vratio sam se na 95. Makar manje košta.
Širim haos!

- viper
 - Pridružio se: 13 Avg 2012, 23:06
 - Garaža: Audi Q5 2.0TDI quattro - 2009g

Ja sipao na EKO onaj njihov evro 95 i nikaknog poboljsanja nisam video niti osetio ni u radu motora ni u potrosnji, moracu na MOL pumpi da probam.

"Dođe vreme kada pamet zaćuti, budala progovori , a fukara se obogati!"
(Ivo Andrić)

(Ivo Andrić)
Nekoliko ljudi koje znam se zalilo na omv, do te mere da su sjebavali auta. Navescu samo jedan primer, moj prijatelj koji ima mazdu 3 je tamo cesto sipao. Prvo mu je jedne zime zamrzao auto, odnosno gorivo. Sledeca stvar je bila, totalna blokada auta, od mulja i vode. U servisu nisu mogli da veruju.
Ne znam kakvi su u bosni. Kakvo (posto) je gorivo kod onog neskovica cim se udje u bijeljinu pre kruznog toka?

Ne znam kakvi su u bosni. Kakvo (posto) je gorivo kod onog neskovica cim se udje u bijeljinu pre kruznog toka?
- 
				Cherokee
 - Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
 - Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Ranije sam cesto sipao kod Neskovica bezolovni dok sam imao Megana. Moj zakljucak je bio da im je gorivo bilo dosta kvalitetnije od naseg u Srbiji, potrosnja mi je bila osetno manja, jos je u to vreme bilo jeftinije i do 30 din/litri. 
Sto se tice ED, pre jedno 20-ak dana sam ga sipao kod Neskovica u Derventi. Pitao sam odakle im ED, kazu iz rafinerije u Bosanskom Brodu. Nikakvih nuspojava nisam primetio, potrosnja normalna, na autoputu u Hrvatskoj lagano dostize 180 kmh.

Sto se tice ED, pre jedno 20-ak dana sam ga sipao kod Neskovica u Derventi. Pitao sam odakle im ED, kazu iz rafinerije u Bosanskom Brodu. Nikakvih nuspojava nisam primetio, potrosnja normalna, na autoputu u Hrvatskoj lagano dostize 180 kmh.
- Филиповић
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
 - Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Не треба очекивати неко епохално побољшање у раду мотора зато што је сипан евро премијум.
Он има 95 октана, као и БМБ, само је чистији од њега.
Мислим да је ту акценат на чувању катализатора и мотора а не на перформансама.

da, u samom gradu...Cherokee napisao:Jel OMV u Bijeljini negde u samom gradu? Pitam posto sam prolazio obilaznicom pored BN, tu sam vidjao samo one Neskoviceve pumpe i Petrol valjda...
kod neskovica je sve jeftinije oko 0,10km...
ne znam kakvo im je gorivo, ali vidim da ih ima dosta pa kontam da su koliko toliko sigurni...nisam jos sipao kod njih...
- methane.master

Филиповић napisao:Не треба очекивати неко епохално побољшање у раду мотора зато што је сипан евро премијум.
Upravo tako.
Širim haos!