Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Dobro veče
U te hipsteraje ne ulazim ni pod razno. Do juce je Merkator bio epicentar tih 'vidjenijih' proizvoda a sada je ta Aroma. Cim nemaju pljuge, ne interesuje me.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Cesto trgovci nisu raspolozeni da prodaju cigarete. Iz razloga sto sprega drzave i duvanske industrije ne dozvoljava profit na prodaji cigareta pa trgovac predstavlja samo besplatni usluzni servis.
Ja sam i u Merkator ušao tačno jednom, da vidim kako izgleda.shandu90 napisao:U te hipsteraje ne ulazim ni pod razno. Do juce je Merkator bio epicentar tih 'vidjenijih' proizvoda a sada je ta Aroma.
A za Evian vodu no comment... onome ko to kupuje preporučujem da pročita reč "evian" unazad.
Ђенерал Јанковић
A koje radnje dolaze u obzir za jednog pravovernog srbina?
- shandu90
DIS naravno
zezam se. Kad god sam otisao u taj megamarket u Merkatoru uvek sam slusao i gledao prenemaganje bez obzira na godine, kao kupuju kvalitet.
Sve radnje dolaze u obzir, ali je dobro da stanovnici Srbije (nebitno šta su po etničkoj pripadnosti) kupuju robu proizvedenu u Srbiji. Što je u Todorićevim prodavnicama skoro nemoguće, jer je izbor srpske robe veoma mali.
EDIT: Kupio sam i ja par puta Mondi čokoladice (Zvečevo) i Rum pločice (Kandit Osijek), da se podsetim detinjstva.
Još su do pre par godina bile u papirnom pakovanju istom kao u vreme SFRJ (sada su prešli na plastičnu foliju i promenili su dizajn). Ono što sam napisao je kako izgleda ponašanje ekonomski odgovornog stanovnika neke zemlje. Ne odnosi se bukvalno na svaku sitnicu u svakoj kupovini.
EDIT: Kupio sam i ja par puta Mondi čokoladice (Zvečevo) i Rum pločice (Kandit Osijek), da se podsetim detinjstva.
Poslednja izmena od snork u 19 Feb 2017, 16:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A ugovori su ludački. Kada uđe "cigar" komercijalista kao da je ušla inspekcija, tresu se noge. Sve može, ali da pljuge nisu pravilno složene i istaknute...ncccc. Dodatno, cigarete i knjigovodstveno prave dodatnu zavrzlamu, pogotovo ako je u pitanju recimo ugostiteljski objekat (restoran/kave/hotel), što ovde nije slučaj.Darko napisao:Cesto trgovci nisu raspolozeni da prodaju cigarete. Iz razloga sto sprega drzave i duvanske industrije ne dozvoljava profit na prodaji cigareta pa trgovac predstavlja samo besplatni usluzni servis.
Meni je manje-više svejedno koja je radnja, ukoliko mi je najbliža. Osim DIS-a, koji zaobilazim kad god mogu.
Ako su radnje svih na istom rastojanju, biraću Maxi. Valjda sam navikao, jer su mi najbliži i kući i poslu. Od hipermarketa preferiram Tempo, ali često odem u vel'ku Rodu u Đ.Stanojevića, valjda zbog onog skenera
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Fenseraj, a ne hipsteraj.shandu90 napisao:U te hipsteraje ne ulazim ni pod razno. Do juce je Merkator bio epicentar tih 'vidjenijih' proizvoda a sada je ta Aroma. Cim nemaju pljuge, ne interesuje me.
Pravoverni Srbin ne ide u radnje. Sam pravi hranu. Samo nečural.ftj napisao:A koje radnje dolaze u obzir za jednog pravovernog srbina?
Sent from mTalk
Širim haos!
- shandu90
Od tih generickih marki najbolji mi je Delez.
Ima jedan skeč iz "Dnevnjaka" na tu temu... Kako pravoverni Srbin pravi hleb od heljde, jer su žitarice došle sa bliskog istoka, a sve je to jevrejska zavera da nas potruju glutenom (nije izgovorio "jevrejska", ali to je bio smisao).
Glumac i verovatno autor skeča je onaj tip iz Jasike kod Kruševca. Taj serijal sa receptima za jela se zove "SRBSKA TRBEZA". 
Ђенерал Јанковић
Takoe... Dokle više po nama hipsterima !!!methane.master napisao: Fenseraj, a ne hipsteraj.
Ne, nego šalje ženu...methane.master napisao:Pravoverni Srbin ne ide u radnje. Sam pravi hranu. Samo nečural.
Napisao lik komentar na Tangosix:

tenkista 17:43, 19. feb. 2017.
T-90 je zastareo i prevazidjen tenk, trebali bi da kupimo ili operativnim radom dobavimo projekat za armatu i da ga tajno proizvodimo u Kragujevcu u pogonima za fiat500
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- shandu90
#nevideseslike