Evo malo legendi (prvi SNZF17, hronograf SNA411) ali pristupačnih. Ajde ovaj prvi i nije baš legendaran(to je više SKX007/009) ali drugi sigurno jeste.
Do sada sam nosio koznu da Doxi i ok je al prvi put pomilsih da probam metalnu pa ako bas treba dokupiti koznu kasnije (ne mora Sectorova, moze neka dobra druga ili domaca proizvodnja kvalitetna, negde procitah da neki tip izdradjuje extra kvalitetne).
Ja sam čistio jednu baš nezgodnu narukvicu od Rakete u ultrazvučnoj kadici. Ali jednak je efekat ako se iskuva par puta sa deterdžentom.
Ako je na Sektoru šuplja narukvica onda moze da bude problem.
U svakom slučaju za te pare koje košta taj Sektor može da se kupi baš dobar sat. Citizen, Seiko, Casio Edifice ako se gađa taj izgled. Još ako se naručuje online izbor drastično raste..
Uroš S. napisao:
U svakom slučaju za te pare koje košta taj Sektor može da se kupi baš dobar sat. Citizen, Seiko, Casio Edifice ako se gađa taj izgled. Još ako se naručuje online izbor drastično raste..
RN3 Pro via TT
To sam i ja hteo da kazem, ali onda ce da mu se napravi 100 kombinacija nece znati sta je najbolje